Je bent alles al

"Als jij bereid bent om het licht, het plezier, het wonder of wat je ook zou kiezen werkelijk te zijn, zal je dit doorschijnen naar alles en iedereen op de gehele wereld. Jij word de inspiratiebron, een fluistering van licht naar iedereen die je altijd buiten jezelf zocht. Jij bent het. Het zit in je, in iedereen. Jij bent het, nu al ... En je kan het zijn voor anderen. Hoe zou dat zijn voor jou?"

 

 

 

Licht is wat we zijn

Geheel nieuw en een weergave van jou en iedereen is leren luisteren naar de fluisteringen van licht. We hebben alles al dat we proberen na te jagen en we zijn ook alles al. We zijn een licht energie veel krachtiger dan we vermoeden. Alles wat we belangrijk maken is niet van ons. Vanuit een gevoel van ruimte en ontspanning kunnen we alles zijn dat we voorgespiegeld kregen te "moeten" zijn en alles wat we nog nooit eerder waren. Niet door najagen om het te worden of te zijn omdat we het nu nog niet zijn.

 

Je kan dat zijn wat je denkt dat hoort of het nu voorgespiegeld is vanuit de wereld EN dat wat je bent, of het nu hoort of niet. Als we onze fijngevoeligheid leren gebruiken ontdekken we de grootsheid in subtiliteit van onszelf. Geen -MOETEN- maar het volgen van de fluisteringen van licht dat je bent, hoort, ziet, proeft, ontvangt, weet een waarneemt. Vanuit alles van jou. Liefs, Anita

 

Hallo

Mijn naam is Anita Loos en deze website is onderdeel van mijn energie en zijn - daarmee een kwetsbaar toegang tot mijn licht. Een welkom van lichtwerker tot lichtwerker wat voorbij gaat aan uiterlijkheden. Ervaar de energie uitwisseling die plaats vind en ontdek de fluisteringen van jouw bewustzijn. Wat energie werk kan zijn en wat het voor jou kan doen vanuit de authentieke jij. Ogenschijnlijk "simpele"  energetische gereedschappen en oefeningen kunnen een diep effect hebben op de innerlijke mens en geven nieuwe ruimte en ontspanning waarmee we ons leven kunnen verzachten, verdiepen en indelen zoals we dat zelf willen.

 

Een klein stukje uitleg over hoe ik kwam tot deze website. Voor mij was mijn leven een opeenhoping van stress, depressie en met geen mogelijkheid kunnen begrijpen wat de wereld van mij verwachtte en dus ook moeilijk kunnen voldoen aan wat anderen wilden. Iets simpels als werk zoeken, school afmaken, met vrienden omgaan en een normaal gesprek over koetjes en kalfjes aangaan was voor mij een groot vraagteken. Vriendschap heb ik nooit begrepen want dat was voor mij nooit de verwachtingen die "vrienden" hadden van de vriendschap. Voor mij gaat het diep, inhouw van iedereen en streef naar het beste voor iedereen. Dat dat vrij zeldzaam was kwam ik langzaam achter.

 

 

 

Niet mezelf meer

Ik maakte me mijn gehele leven heel klein, zeer zorgzaam, lief, moederend voor iedereen, besluiteloos voor mezelf, altijd denkende aan anderen, verzorgend, vraagbaak, probleemoplosser, troost persoon, bovenal zo onzichtbaar mogelijk en toch zichtbaar willen zijn en nog veel meer. Daarmee sneed ik me af van alles wat ik was wat voor mij resulteerde in angstaanvallen, pleinvrees, tics, stress, minderwaardigheids complex, onverklaarbare situaties, depressies, HSP'er, mega overprikkeling, een hartinfarct op mijn 29ste en nog veel meer van dat. En daar was ik wel klaar mee. 

 

Er moest meer zijn. Een simpeler leven of in ieder geval een leven met meer gemak. Ik ging mezelf ontwikkelen, allerlei methodes uitdiepen, waar pas ik wel, waar niet en waar word ik blij van. Noem een methode en ik heb er een studie van gemaakt door me er volledig in te verdiepen. En toch was het niet voor mij. 

 

Mijn laatste ervaring was dat ik na 6,5 jaar erachterkwam dat ik in een zelf ontwikkelings cult zat. Het was of leek zo leuk en vrij en open maar het benauwde me steeds meer. Er klopte iets niet en ik ben er gelukkig in Oktober 2022 na veel twijfel, zelf oordeel en schaamte uit gestapt. Met hulp van een bijzondere dame die de enige was die werkelijk met me in gesprek wilde hierover. Ik heb twee jaar allerlei mensen benaderd over mij cult theorie maar bijna iedereen verklaarde me voor gek. Dan ga je dat geloven. Echter benauwde het me steeds mee, ik wilde geen traininingen meer geven en mijn lichaam verkrampte.

 

 


Klik op deze GRATIS -> Bewustzijn Lounge APP waar we praten over alles bewustzijn! Klik cookies en app verzoek weg, ga naar het plaatje ( je kan nog geen reacties plaatsen) en klik op aanmelden (niet inloggen) en voilà je schrijft je in! Tot snel!

Fluisteringen

Dat wat ik wist dat ik kon zijn als ik volledig vanuit mij, mijn enthousiasme en plezier leefde was volledig weg. Ik had wederom geen lol meer en kampte met de onwil om nog te leven. Een leven zonder plezier ben ik niet dat was een ding wat zeker was. Dat was het punt dat ik dacht, wat er ook gebeurt ik ga weg uit deze groep. Dat was de beste beslissing ooit. De ontspanning was direct zo voelbaar. De verkramping in mijn hoofd en lichaam verdween. Mijn nek werd weer soepel. Mijn buikpijn minder en ondanks de enorme schaamte kon ik weer diep ademen.

 

Het licht in mij ging weer schijnen. Luister het was niet gemakkelijk om de cult ervaring uit mijn systeem te krijgen. Ik ben daar nu nog steeds mee bezig maar door een cult documentaire te kijken en zoveel te herkennen, boeken te lezen en podcasts te luisteren ontving ik de informatie die voor mij belangrijk was. Zodat ik weer in mijn kracht kon stappen. Mijn fluisteringen van bewustzijn te herkennen en erkennen en ernaar te luisteren. Mijn licht te zien. Het plezier dat ik ben.

 

Buiten alles om ons heen zijn wij het die de leidraad (of lichtdraad) zijn voor onszelf in ons leven. Klinkt logisch toch? En toch kiezen we vaak een ander of iets anders in het leven om te volgen. De creatie van ons leven is aan ons. Is aan jou. Is aan mij. Contact met onszelf is vaak waar we het meest bang voor zijn. Wat als we erachter komen dat we vele malen grootser en krachtiger zijn dan dat we tot nu toe geleefd hebben? Laten we geïnspireerd worden door alles en iedereen om ons heen en ook onszelf blijven. 

 

"Wat als een fluistering het begin van iets anders zou kunnen zijn?"

Er is een mogelijkheid voor iedereen om met gemak deze fluisteringen te leren herkennen, te bewegen en te gebruiken voor de creatie van het leven dat je wilt. De fluisteringen en hun subtiliteit en fijngevoeligheid was wat ik altijd ben geweest en toch had ik nooit eerder zo die kracht gezien in mezelf. Authenticiteit. Zodra dit doordrenkt was in al mijn cellen en energie ontstonden er direct sub creaties voor de wereld. Sub creaties als diverse cursussen - Open jouw Bewustzijn, Verse Hap - warm eten gemaakt door mij voor ouderen in mijn woonplaats Hoorn Nh, zelf ontworpen Inspiratiekaarten, podcasts, Neumi Skin verkoop door zelf geweldige ervaring ermee en meer. Dit kan jij ook, dit ben jij ook en hoe dit te zijn en doen deel ik graag met je.

 

Liefs, Anita