Opstarten Webshop

Nog steeds bezig met de opmaak van de nieuwe website met webshop. Het is veel werk maar het geeft enorm veel energie. Ik lijk niet te kunnen stoppen met het werk, ben ik niet bezig met de opmaak van de webshop dan ben ik heerlijk creatief bezig aan de keukentafel. De hoeden, sieraden en tassen bewerken, mooier maken, ontwerpen bedenken en zelfs totaal weer uit elkaar halen en opnieuw starten geeft echt een boost.

 

Wie had dat nou gedacht, jaren terug had ik textiele werkvormen op school en dat vond ik altijd bijzonder leuk. Echter na jaren van patronen tekenen, kleding maken, zelfs schilderen en tekenen was ik er helemaal klaar ben. Dat was het niet voor mij, alhoewel ik wel uren bezig kon zijn hiermee. Waarschijnlijk had ik het gevoel niet genoeg waardering of iets dergelijks te krijgen. Of wilde ik carriere maken, tja wie zal het zeggen.

 

Nu krijg ik er juist inspiratie, vrolijkheid en rust van. Ongeloofelijk maar waar.

Mijn moeder zal vast zeggen: kind ik heb het altijd wel geweten, je was altijd al creatief.

Nou ja als ze dat zou zeggen dan heeft ze gelijk gehad. Hoe het ook zij, het is leuk en nog heel even en dan zal de website/shop echt online gaan. spannend!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1