Lancering Website 11-5-2014 Moederdag.

De tijd is gekomen om de website te lanceren. Ik heb er heel hard aan gewerkt en vanuit mezelf zeg ik dat het zo goed is.

MAAR... dan denk je aan de reacties, de goede en de minder leuke reacties die kunnen komen. Ja spannend, maar ik laat me er niet door weerhouden. De website is er gekomen ter uitbreiding van mijn praktijk en de Voetreflex en Reiki behandelingen die ik eerder al mocht geven en in de toekomst nog mag geven. Per 1 Juli sta ik ingeschreven bij zorgverzekers via de beroepsvereniging BER - Bond voor Europes Reflexologen. Dan worden mijn Voetreflex behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van de zorgverzekeraar en welk pakket u heeft. Kijk hiervoor op de pagina voetreflexologie.

 

Met de behaalde beroepstoets en daarnaast mijn creatieve kant was de uitbreiding een feit. Voetreflexologie, Reiki, opleiding Healing Arts en het creatief bezig zijn met Hoeden, Tassen en Sieraden. Dit hele proces was en is als een feestje voor me. Ik ben fulltime bezig en kan ook voor mijn kinderen zorgen. De Ideale combinatie.

 

Lees, geniet en maak een afspraak voor een behandeling of doe een bestelling in de webshop.

 

Warme groet,

Anita - Praktijk DeOase - Balancing Body and Mind for Well-being.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0