Pranic Healing

Met Pranic Healing ben ik via Facebook in aanraking gekomen. Ik heb me erin verdiept en ben na veel informatie gestart met de basis cursus Pranic Healing.

Dmv energetisch reinigen, vitaliseren en stabiliseren van aura, gezondheidsstralen en organen zal de client bemerken dat de belastende grijze energie verdwijnt. Door het vitaliseren komt er nieuwe schone energie voor in de plaats en door het stabiliseren zal deze schone energie ook ten volle zijn werk doen ten gunste van deze client en zijn of haar zelfgenezend vermogen.


Hieronder extra info van de nederlandse pranic healing website: pranichealing.nl


Iedereen heeft naast een fysiek lichaam ook een energielichaam beter bekend als het aura. Dit aura of energielichaam  werkt als de batterij van een mobiele telefoon; het houdt het lichaam gezond en levend.

Alles in het leven dat ons stoort, zoals stress op het werk, angst, verdriet en eenzaamheid, ruzie en frustratie, maken dit lichtgevende energieveld zwakker en zorgt voor onevenwichtige energieën in het energielichaam.  Dit komt op lange termijn aan het licht als pijn, ongemak, fysieke en fysiologische problemen.

Veel mensen gebruiken medicijnen om hun aandoeningen aan te pakken.

Hoewel dit meestal nodig is, dit gaat meestal gepaard met neveneffecten, vooral bij fysiologische problemen, omdat de onderliggende oorzaak niet goed werd aangepakt.

De beste oplossing is het gebruik van een aanvullende behandeling, samen met medicijnen!

Via Pranic Healing kunnen wij problemen en onevenwichtigheden in het aura opsporen en hen voorzichtig verwijderen BPH boekdoor gebruik te maken van een eenvoudige techniek zonder aanrakingen die iedereen kan leren.

Wanneer het aura gebalanceerd en helder is, is onze fysieke en fysiologische gezondheid gegarandeerd.

Pranic Healing levert de wetenschap achter energie gebaseerde behandeling, ondersteund door een geweldige hoeveelheid onderzoek en wereldwijde getuigenissen.De grondlegger


Master Choa Kok Sui is een Chinees-Fillipijnse wetenschapper en chemisch ingenieur en de grondlegger van het hedendaagse Pranic Healing systeem en Arhatic Yoga.

Pranic Healing is ontstaan door meer dan 20 jaar onderzoek, experimenten en helderziende waarneming samen met zijn leraar en collega’s. Master Choa Kok Sui heeft bij dit onderzoek o.a. allerlei vormen van healing, meditatie, yoga, chi kung, tai chi, sjamanisme en reiki bestudeerd om zo tot een essentie en synthese van energie healing te komen. Hierdoor heeft hij van de kunst van healing ook een wetenschap gemaakt, die voor iedereen toegankelijk is.

Zijn visie hierbij was dat als iedereen toegang had tot Pranic Healing, dat het fysiek en psychologisch lijden van mensen immens zou verminderen en de wereld een betere plek voor iedereen zou maken. Pranic Healing wordt al succesvol toegepast in diverse ziekenhuizen, scholen & universiteiten in o.a. Amerika, India en de Filippijnen en is al beschikbaar in meer dan 105 landen.

Master Choa Kok Sui heeft het  “Institute for Inner Studies” en “The World Pranic Healing Foundation, Inc.” opgezet en heeft meer dan 20 boeken geschreven over Pranic Healing en spiritualiteit, voor hij op 19 maart 2007 permanent zijn lichaam verliet. Zijn workshops worden over de gehele wereld gegeven en zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald.


Miracles are fantastic events which utilize hidden laws of nature that most people are not aware of. Miracles do not break the laws of nature, they are actually based on them.

Master Choa Kok Sui