Spirit..

Na een workshop mediumschap heb ik een nog puurder geloof gekregen in alles wat er om ons heen is maar wij niet zien. De avond begon voor mij al magisch, het voelde goed en fijn en voor het eerst was ik ergens waar ik me echt mezelf voelde.

 

Nu wist ik niet wat te verwachten en ging er open in. We waren met 12 mensen en na een prachtige meditatie en contact leggen met onze engelen, spirit, energieën of hoe we het ook willen noemen was ik verbijsterend over het serene gevoel dat om mij heen was. Tijdens dit contact maken voelde ik de vleugels van mijn engelen om me heen, mijn liefste tante die me een knuffel gaf wang aan wang en vele liefdevolle spirits. Op dat moment had ik gehad waar ik voor kwam, het contact met mijn tante en de knuffel die ik nog voor ogen zie en voel.

 

Na een goede uitleg startte we met een reading. Dus 1 op 1, ik mocht met een onbekende maar bijzondere vrouw. Zij begon in te voelen op wat spirit haar voor mij vertelde. Wonder boven wonder kwamen er direct 2 namen die ik kon plaatsen. Om privacy redenen zal ik de namen en personen niet benoemen. De vader van een familie lid, deze spirit gaf de volgende boodschap: "rustig aan, het gaat vanzelf". Dit was een prachtige boodschap maar niet voor mij, dat was mij duidelijk. Dit wetende heb ik een paar dagen in dubio gezeten omdat de ontvangende persoon wellicht niet hierin zou geloven. Op een hele bijzondere dag voor de ontvangende persoon heb ik hem toch de boodschap gegeven, mijn gevoel vertelde me dat te doen. Hij werd in liefde ontvangen, dat was mooi.

 

Nadat deze bijzondere dame mij een reading had gegeven mocht ik haar een reading geven. Dit was iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Er komen wel ingevingen bij mij binnen in mijn praktijk en soms tijdens een behandeling van een client voel ik een aanwezigheid. Indien de client ervoor open staat geef ik alle info die er binnen komt. Maar bewust een reading geven was nieuw voor mij. Voor deze dame kwamen er wel 3 spirits, dit was zo bijzonder en hier had ik even tijd voor nodig om het te plaatsen. Achteraf blijkt dat de andere spirits kwamen om degene die een boodschap had te helpen op de voorgrond te treden. Voor deze dame kwamen een paar privé aanwijzingen wat voor haar bewijs was wie er door kwam, die ik nooit had kunnen weten en toen vroeg ik wat hij haar wilde geven kreeg ik door...een zoen...en "ik hou van jou" ..Ik zag een trouwring aan een hand...De tranen stonden in haar ogen, zo mooi...ze wilde graag weten of het goed was waar ze mee bezig was en ik ik kreeg door JA...JA JA JA..het was zo mooi.

 

Deze bijzondere mooie vrouw gaf later aan mij aan dat het haar overleden man was en dat ze het prachtig vond dit door te krijgen. Tevens legde zij mij uit op welke vraag ze antwoord wilde, dat was prachtig! Zij vertelde me dat zij bij binnenkomst in de zaal al wist dat zij met mij zou samenwerken. Intuïtie, wat is het toch mooi. Luister naar je gevoel. Mijn eerste ervaring met een reading geven is een moment van bezinning en bewustwording voor mij. Ik ben intens dankbaar hiervoor. 

 

Graag oefen ik nog verder hiermee en ik ga zeker naar meer workshops want wetende dat er meer is tussen hemel en aarde en dat dat is wat bij mij hoort, geeft mij moed om mijn pad te vervolgen...


Dikke kus en knuffel, Anita. :-) <3

 

Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Natashja (woensdag, 24 juni 2015 20:21)

  Wat prachtig Anita ik heb een brok in mijn keel!!! Mooi dat je dit mocht ontvangen EN geven natuurlijk! Je mag altijd op mij oefenen hoor

 • #2

  Anita (woensdag, 24 juni 2015 21:39)

  Dank je lieve Natashja! Lijkt me leuk om een keer op jou te oefenen. :-)

 • #3

  Albina Brin (donderdag, 02 februari 2017 11:33)


  I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Studying this info So i am happy to express that I have an incredibly just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot without a doubt will make certain to don?t fail to remember this site and give it a look regularly.

 • #4

  Ok Marland (zondag, 05 februari 2017 04:45)


  I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A couple of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any ideas to help fix this issue?

 • #5

  Chrystal Levell (zondag, 05 februari 2017 17:13)


  Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

 • #6

  Heide Chestnut (dinsdag, 07 februari 2017)


  Greetings I am so delighted I found your webpage, I really found you by accident, while I was researching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don't have time to look over it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the great job.

 • #7

  Fae Brune (dinsdag, 07 februari 2017 07:18)


  Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it ;) I am going to come back once again since I book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 • #8

  Jenni Johnston (dinsdag, 07 februari 2017 11:28)


  This article is really a nice one it assists new net visitors, who are wishing for blogging.

 • #9

  Kendal Cuthbert (dinsdag, 07 februari 2017 13:54)


  Superb post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Many thanks!

 • #10

  Dewey Magby (vrijdag, 10 februari 2017 01:11)


  We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.