Spirituele koorts..

Sinds ik met de IET® Basic cursus ben begonnen heb ik in mijn slaap een soort van visioenen. Ik probeerde dit te onthouden en uit te leggen maar als je iets heel graag wilt dan lukt het meestal niet. Ik heb dat op een gegeven moment losgelaten. Loslaten en vertrouwen zegt men altijd. Heb er vertrouwen in dat het komt wanneer het komt. Gedurende de Intermediate en Advanced IET® trainingen heb ik dan ook niets meer "mogen" ervaren, tenminste dat dacht ik. Na mijn Master Instructor training kwamen de visioenen weer en was ik er bewust van. Maar ook wist ik dat de visioenen er aldoor zijn gebleven, ik kon ze alleen niet onthouden. Echter werd het grotere geheel me nu duidelijk. Dit had allemaal te maken met mijn transformatie naar een leven van ZIJN, just be..

 

Mijn dagelijks leven veranderde hier niet zozeer door, behalve dat ik steeds makkelijker in het ZIJN kom. Echter schreeuwde mijn ego extra hard, het ego liet me af en aan schieten in onzekerheid, angst, verdriet, pijn, slachtofferschap. Ik kon alleen maar "bedenken" dat dit nodig was voor mijn transformatie. Dit kwam omdat ik bewust was van wat ik voelde maar het niet kon plaatsen in het hier en nu. 

 

Echter toen mijn ego deze trucjes weer even onder mijn neus duwde om mij te verleiden tot deze angsten en oude gewoonten besefte ik me dat dat niet de waarheid is. Door het toe te laten, het er te laten zijn, vervolgens los te laten en te vertrouwen dat het is zoals het is en goed is zoals het is werd loslaten makkelijk. Steeds sneller kwam na het ego gevoel, het besef, het vertrouwen en het loslaten.

 

Ik begon in mijn slaap steeds meer visioenen te krijgen en in het dagelijks leven "gewoon" te weten. Meer in contact met mijn hogere zelf, mijn ik ben..

Een tijdje geleden was ik in ene een soort van ziek. Een soort van omdat ik het niet voelde als fysiek ziek zijn maar meer energetisch. Natuurlijk begreep ik dat niet maar liet het zijn zoals het was. Op een nacht dat ik niet kon slapen, me verschrikkelijk raar voelde en mezelf ertoe moest zetten om het er te laten zijn kwam mijn antwoord. Ik voelde me als een grote ontsteking, zo kan ik het het beste uitleggen. Ik voelde me naar, mijn lijf begon te bibberen en toen ik mijn hand optilde en ernaar keek was hij als het ware in pixels te zien die bewogen. Wij zijn energie en trilling en dat zag ik. Ik zag niet meer de aardse werkelijkheid maar de energetische werkelijkheid. Hierna viel ik in slaap en kreeg in mijn visioen veel te zien. Engelen, het universum, spirit en continue de woorden - Spirituele koortsen en transformatie - toen viel het kwartje, de bibbers, het gevoel dat mijn lichaam een grote ontsteking was, dit was als een spirituele koorts!

 

Door de shift van de 3de naar de 5de dimensie, door de energie verhoging op aarde, door de transformatie van de wereld zoals wij die kennen naar een wereld waar veel meer mogelijk is vanuit licht en liefde, worden wij, die mee transformeren ook direct opgeschoond. Net als koorts, zweet het oude eruit om plaats te maken voor het nieuwe. Oude egostukken komen omhoog om vervolgens voorgoed te verdwijnen en energetische groeien we mee. Ik mocht dit heel bewust met open ogen ervaren, ik word energetisch helemaal gereinigd. Dat uit zich nu ook in een fysieke reiniging met de ongemakken die daarbij komen kijken. Alles veranderd hierdoor voor mij, mijn daginvulling, mijn kijk op het leven en op mezelf.

 

We zijn allen een met het Universum, uiteindelijk is er geen afscheiding, geen grens tussen mensen, dieren, planten, lucht, water, heelal, planeten etc. We zijn energetisch verbonden. Zo groots zijn we, dat onze energie, onze ZIJN verbonden en oneindig is...