Loslaten..

heart-emoticon Engelen Boodschap  heart-emoticon

Laat het verleden achter..
Hou je vast aan overtuigingen en ideeën waar je niet langer baat bij hebt? Rem je je eigen groei omdat je bang bent om een hoofdstuk van je leven af te sluiten? Het is tijd om alles los te laten waar je niets meer aan hebt. Het is tijd om alles achter te laten wat geen plaats meer heeft in je leven. Het is tijd voor een emotionele, of lichamelijke "lente" schoonmaak. Het is tijd om het verleden los te laten zodat je openstaat voor wat de toekomst brengt 

 

Loslaten van oude gewoonten en relaties die je niet meer dienen is niet perse makkelijk. Ook hier is het zo dat de één het zo kan terwijl de ander wikt en weegt, uitstelt en zoekende is naar hulp. Dat is niet erg, dat maakt het iets moeilijker maar niet onmogelijk. Als je goed gaat kijken naar je gewoontes en je relaties en wat ze voor jou betekenen. Wat voor voldoening haal jij eruit? Wat doet het voor jou? Wat kost het jou (aan energie)? Ga zo maar door. Krijg je er dan nog genoeg voldoening uit om verder te gaan met die gewoontes of relaties of werkt het alleen maar tegen je. 

Als iets niet voor je werkt maar je blijft er wel in hangen dan sta je stil. Dan werk je jezelf tegen, feitelijk hou je jezelf dan in die situatie "gevangen" vanuit angst en angst is je slechtste raadgever. Wil je vooruit? Durf dan te kiezen. Het leven bestaat uit keuzes. Durf en doe! Heb je hulp nodig? Check dan mijn website; www.praktijkdeoase.nl 
heart-emoticon Keuze = vooruitgang = ontwikkeling 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0