Zuiveren van je lasten..

heart-emoticon Engelen Boodschap heart-emoticon

In je weg door het leven heb je ongetwijfeld momenten meegemaakt die gevoelens van spijt, berouw, schaamte en schuld opgeroepen hebben. Je hebt beloften gedaan die je niet na kon komen. Je hebt jezelf en anderen beoordeeld en veroordeeld. Je hebt jezelf belast met gevoelens die ontstaan zijn uit dingen die niet ongedaan gemaakt kunnen worden en die je nog steeds aan het verleden binden. Het is tijd om te vergeven. Het is tijd om in de helende wateren te gaan liggen en je lasten weg te laten spoelen, zodat je met een zuivere ziel verder kunt heart-emoticon

Is het zo makkelijk als in de helende wateren te gaan liggen en te vergeven? Nee maar een begin is gemaakt zodra je tegen jezelf zegt: ik ga er nu iets aan doen! De helende wateren staan voor de helende energie, de liefdevolle energie waar wij allen uit bestaan. Als je moeite hebt om het verleden los te laten of sommige situaties en oordelen uit het verleden los te laten dan is het juist tijd er iets aan te doen. Ga aan het werk met jouw energie door te gaan werken MET energie. Je spirituele ontwikkeling is niet alleen spiritueel maar ook fysiek en mentaal en emotioneel! Het is namelijk een totaal plaatje. Als je aan de gang gaat met aarden, met mediteren, met healingen, met engelen energie, met stappen nemen, met coaching sessies, met workshops en cursussen, met lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele ondersteuning dan kom je steeds meer bij jezelf. Dan kan je steeds makkelijker de volgende stap nemen, jezelf en anderen vergeven, je eigenwaarde inzien, je eigen mooie licht zien en merken hoe groots je eigenlijk bent heart-emoticon

Want dat is wat wij zijn.. Onmetelijk groots! We hebben allemaal dat licht in ons en dat licht verdient het om te schijnen. De meeste van ons weten niet eens hoe groots ze eigenlijk zijn en wat ze kunnen. En we zijn allen op deze wereldbol, in dit fysieke leven om bepaalde situaties te ervaren en om achter onze grootsheid te komen. Als je je mind ergens op zet dan gaat het je lukken. Door niet op te geven, door het jezelf te gunnen om je te ontwikkelen op elke vlak in je leven. De meeste van ons zien beren op de weg en komen met allerlei excuses om maar niet aan onszelf te werken zoals ik heb het te druk, mijn kinderen, mijn man, teveel onbekende mensen, komt volgend jaar wel, geen geld, andere dingen zijn veel belangrijker. Maar dat is het ego dan weer die met die excuses komt. Je angst overwint dan weer heart-emoticon

Het lijkt wel een spel en wellicht is dat het ook binnenin onszelf. Maar weet dat je door kennis te vergaren, door jezelf iets te gunnen en door ook daadwerkelijk aan de gang te gaan met je ontwikkeling je je angsten versla, je je eigenwaarde en zelfrespect hervind en je hebt leren leven vanuit je grootsheid, in volle glorie en vanuit jouw licht. EN.. als je je mind ertoe zet om iets te doen, de intentie zet en uitspreekt dat je je gaat verbinden aan een cursus/workshop of een situatie om jouw spirituele ontwikkeling te stimuleren dat het vaak gewoon nog lukt ook! Want zo werkt het Universum, Als je vanuit pure enthousiasme, dankbaarheid en je innerlijk gevoel achter iets staat en er volledig en geduldig op vertrouwt dat het gaat lukken dan komt er altijd een oplossing. Misschien niet direct, maar die oplossing komt zodat die beren op de weg verdwijnen als sneeuw voor de zon heart-emoticon

 

Love & Light Anita heart-emoticon
Need help? Check out the IET cursus of IET sessie

Reactie schrijven

Commentaren: 0