Verandering..

Aanvaard of verander.. heart-emoticon
Verander of aanvaard.. heart-emoticon

Klinkt logisch maar hoe doe je dat eigenlijk, veranderen of aanvaarden? Veranderen vergt vaak veel werk maar aanvaarden ook! Je kan starten door echt naar de situatie te kijken. Gaat het over jezelf kijk dan eens diep binnen in jezelf of je op die manier de komende jaren door wil gaan. Wil je dat en kan je het ook voor je zien dan aanvaard je het. Wil je dat niet dan ga je werken aan je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling om te komen tot verandering. Gaat het over een situatie buiten jezelf dan kan je kijken of er iets is wat jij aan die situatie kan veranderen. Is er niets bij jou wat je kan veranderen waardoor die situatie kan veranderen dan kan je de situatie wellicht aanvaarden. Beide vergen wat; "soul and mind searching" en eerlijkheid naar jezelf en of de situatie. En die "eerlijkheid" naar jezelf is nog wel eens moeilijk heart-emoticon

De meeste van ons hebben namelijk 2 "stemmetjes" in ons hoofd. Je echte ware zelf en je ego. Je echte ware zelf vertaal ik als je ziel, je hogere zelf, je ik ben. Je ego is dat ondermijnende stemmetje die continue tegen jezelf zegt: dat kan ik niet, ik ben lelijk, ik ben dik, ik ben dom, ik ben niet leuk blablabla. Je ego laat je continue in onzekerheden schieten en praat of huilt met je mee. Het ego brengt je richting slachtofferschap! heart-emoticon

Wil je aan het werk met situaties als hier beschreven en meer in contact komen met je hogere zelf en je zieledoelen? Maak dan een afspraak voor een spiritueel ontwikkelings consult of cursus/workshop  heart-emoticon

Commentaren: 0