Spirituele Ontwikkeling..

Spirituele Ontwikkeling heart-emoticon

Bij spirituele ontwikkeling horen groeipijnen. Je word nl uit je comfort zone gehaald. Als je altijd gewend bent om te handelen vanuit je ego dan is terug gaan naar je gevoel eng. Bij in contact komen met je gevoel horen ook de vrijkomende emoties en angten. Deze heeft men vaak juist weg gestopt zodat het niet doorleeft hoeft te worden. Maar met wegstoppen ergens in je lijf zijn ze natuurlijk niet weg. Ze zitten daar nog als een harde pit die aan het prikken is. Als een soort etterende massa en als je daar niets mee doet kan het tot ziekte leiden. Het is van belang deze belemmerende weggestopte angsten aan te pakken wil je verder kunnen met je ontwikkeling. Dit kun je makkelijker maken door goed geaard te zijn en te mediteren. Bespreken met een coach of Therapeut is ook fijn want dan praat je van je af. Een goede healing kan ook heel veel verwijderen aan opgekropte angsten van dit leven maar ook van vorige levens. Ik kan je daar bij helpen als je op mijn website een spirituele ontwikkeling consult boekt. Dit is een consult waarbij alle disciplines gebruikt kunnen worden. We gaan bespreken wat jij wil bereiken en welke technieken we daar voor gaan gebruiken. Afstand is geen probleem want we kunnen via Skype werken heart-emoticon

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Lula Selvy (donderdag, 02 februari 2017 23:25)


  What i do not understood is actually how you are no longer actually much more smartly-liked than you might be right now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this subject, made me personally imagine it from numerous varied angles. Its like men and women don't seem to be interested unless it's something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. At all times take care of it up!

 • #2

  Odelia Wygant (zaterdag, 04 februari 2017 18:56)


  Fabulous, what a webpage it is! This website gives useful facts to us, keep it up.

 • #3

  Tasia Truss (zaterdag, 04 februari 2017 21:51)


  Very shortly this site will be famous amid all blogging users, due to it's pleasant articles

 • #4

  Kisha Schwein (zondag, 05 februari 2017 18:47)


  Magnificent website. Plenty of useful info here. I'm sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thanks on your sweat!

 • #5

  August Duke (maandag, 06 februari 2017 10:46)


  Asking questions are really nice thing if you are not understanding something totally, however this post presents good understanding yet.

 • #6

  Luisa Benning (maandag, 06 februari 2017 15:58)


  I visited multiple blogs however the audio quality for audio songs existing at this web site is really marvelous.

 • #7

  Nicki Rondeau (donderdag, 09 februari 2017 13:13)


  Every weekend i used to pay a quick visit this website, for the reason that i want enjoyment, as this this website conations genuinely fastidious funny data too.