· 

Spirituele Ontwikkeling..

Spirituele Ontwikkeling heart-emoticon

Bij spirituele ontwikkeling horen groeipijnen. Je word nl uit je comfort zone gehaald. Als je altijd gewend bent om te handelen vanuit je ego dan is terug gaan naar je gevoel eng. Bij in contact komen met je gevoel horen ook de vrijkomende emoties en angten. Deze heeft men vaak juist weg gestopt zodat het niet doorleeft hoeft te worden. Maar met wegstoppen ergens in je lijf zijn ze natuurlijk niet weg. Ze zitten daar nog als een harde pit die aan het prikken is. Als een soort etterende massa en als je daar niets mee doet kan het tot ziekte leiden. Het is van belang deze belemmerende weggestopte angsten aan te pakken wil je verder kunnen met je ontwikkeling. Dit kun je makkelijker maken door goed geaard te zijn en te mediteren. Bespreken met een coach of Therapeut is ook fijn want dan praat je van je af. Een goede healing kan ook heel veel verwijderen aan opgekropte angsten van dit leven maar ook van vorige levens. Ik kan je daar bij helpen als je op mijn website een spirituele ontwikkeling consult boekt. Dit is een consult waarbij alle disciplines gebruikt kunnen worden. We gaan bespreken wat jij wil bereiken en welke technieken we daar voor gaan gebruiken. Afstand is geen probleem want we kunnen via Skype werken. Lieve groetjes, Anita

Lieve groetjes, Anitahear

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.