Vertrouw op je gevoel..

Vertrouwen dat alles goed komt. Vertrouw op je gevoel. Vertrouw..

Dat is niet altijd zo makkelijk als het gezegd word. De laatste tijd heb ik veel last van ongemakken. Alhoewel ongemakken niet het juiste woord is. Ik bemerk veel zware energie om me heen, de ene dag minder dan andere dagen. De dagen dat ze extra zwaar voelen, zijn ook dagen dat ik het gevoel heb dat er aan me getrokken word. Er is dan een enorme druk op mijn hoofd, er komen diverse pijntjes en emoties weer boven drijven waarvan ik dacht ze al verwerkt te hebben. Het duurt bij mij altijd even voor ik door heb wat er aan de hand is. Deze oude pijntjes en emoties komen boven ter herkenning dat ik daar al door ben, dat ik al zo ver ben gekomen. Dat, ondanks het soms lijkt alsof ik stilsta, ik toch even een reminder krijg dat ik zeker niet stil heb gestaan.

 

Dat vind ik wel mooie bewustwording. Het geeft mij weer meer vertrouwen in het proces. Het proces van bewustwording..

Het weer even mogen ervaren, herkennen, doorvoelen, loslaten, dankbaar zijn en verder gaan geeft een gevoel van vrede in mijn hart. Sinds ik in contact ben gekomen met en les geef in de IET- Integrated Energy Therapy maak ik zulke sprongen en doe ik dingen die ik niet eerder voor mogelijk hield, zoals lesgeven en mezelf laten zien. Ik voel dat het goed is, en heb een diep weten dat dit mijn pad is en dat ik mag vertrouwen op dit pad. Mag vertrouwen om het te doorlopen, wat er ook op mijn pad komt, zonder angst, vol vertrouwen...

 

Het is een compliment dat ik dit mag ervaren, dat betekend dat mijn licht groter aan het worden ben. Dat ik steeds meer in contact kom en in verbinding sta met mijn ware zelf. Niet de fysieke Anita maar op zielsniveau. Het contact met mijn hogere zelf, mijn ziel en dat ik me daardoor mag laten leiden. Vol vertrouwen ga ik verder met mijn aardse leven in en als de zware energie zich weer laat voelen dan ga ik ook aards doen! Zingen, dansen, wandelen, creatief bezig zijn, knuffelen met mijn kids, huilen, lachen etc. Wat er op dat moment ook maar komt. Gelukkig ervaar ik mensen (aarde-engelen) om mij heen, die ik niet bijzonder goed ken of eigenlijk niet, die mij tips geven, waar ik steun vind en wederzijdse liefde en respect ervaar. 

 

Het leven is goed, ik ben goed, alles en iedereen is goed. Ik vertrouw op mijn gevoel..en mijn licht mag schijnen..

Liefs, Anita.

Reactie schrijven

Commentaren: 0