Mooie ziel..

💖
Jij, ik, iedereen speelt een belangrijke rol bij het ontwaken van de planeet. Jouw licht is nodig hier. Je wordt altijd gedragen door Gods/Universele liefde. Het is juist op momenten dat je tranen vloeien of dat je je het meest alleen voelt, dat je engelen, gidsen en spirit je het meest nabij zijn en hun licht en liefde over je laten schijnen. Daar hoef je geen moment aan te twijfelen. Je bent een unieke mooie ziel en je wordt vol liefde geleid en ondersteunt op je pad. De bron leidt en begeleid je altijd, met zachte hand. Zie de signalen, voel de liefde en weet dat je altijd wordt gesteund 💖

De twijfel, gebrek aan vertrouwen, ongeduld en zelfs ongeloof die vele hebben aangaande engelen, gidsen en spirit die klaar staan om je te helpen vanuit het Universum is helaas nog steeds groot. Zelfs de mensen die zich spiritueel aan het ontwikkelen zijn vinden het vaak moeilijk om zich helemaal over te geven aan het geloof en vertrouwen in de hulp van de engelen. En zelfs dan slaan ze zich nog "te" vaak voor hun hoofd omdat het dan weer storend voor ze is dat ze tekort geloof of vertrouwen hebben. Maar eigenlijk is het een "normale" reactie op het inslaan van hun spiritueel pad. Er zijn mensen die ontvangen een duidelijke boodschap via een droom of een visioen of zelfs via een verschijning. Er zijn mensen die worden geleid door engelen tijdens een reading, healing en channeling. Maar er zijn ook mensen die alles moeten leren. Dat pad is langer, er is meer informatie nodig, er is meer "feeling" nodig en er is gewoonweg meer tijd nodig om zich te ontwikkelen. 

Meer tijd nodig hebben om je pad te lopen is geen schaamtevol iets. Het is ok! Het is zelfs meer dan ok. Hoe fijn is het om op je eigen tempo kennis te vergaren richting het bewandelen van jouw pad. Als je zekerheden hebt qua werk, familie, vrienden etc maar je toch iets mist, je voelt dat er voor jou meer te leren is op deze aardbol. Als je beseft dat ondanks dat je een heel rijk leven hebt, met geld en vrienden in overvloed maar je je van binnen leeg voelt, wellicht omdat je voelt dat JIJ nog niet te voorschijn bent gekomen. Ga dan werken aan je spirituele ontwikkeling, of eigenlijk kan ik het ook ontwikkeling noemen. Ga op zoek naar wat bij jou past. Wil je beginnen met aarden en mediteren, doe dat dan. Zoek cursussen, workshops, coaches, therapeuten die bij jou passen of wat voor jou goed voelt. Ben je nog niet klaar voor gepraat over engelen etc, prima, dan past dat op dat moment niet bij jou en dat is ook ok. Jouw ontwikkeling gaat op het tempo wat bij jou past. En als je helemaal gek bent op aarden, mediteren en yoga en daar je beroep van maakt en nooit verder gaat, dan is dat ook prima. Alles gaat op jouw tempo en volgens jouw pad. Het ene is niet beter dan het andere. Het is niet zo dat diegene die geboren worden met helderziendheid beter zouden zijn dan iemand die op zijn of haar 45ste start met spirituele ontwikkeling. Waar het om gaat is dat je je bewustzijn verruimt... Er is meer tussen hemel en aarde.. Sta open voor.. Stap voor stap.

Dus voel je onrust en voel je dat er meer is voor jou, volg dan je gevoel. Probeer eerst maar eens uit je hoofd te komen en naar je hart te gaan. Volg elke workshop, cursus of behandeling waar je een goed gevoel bij hebt. Het is mogelijk, geloof me, ook als je inkomen miniem is. Als je echt wil, kan je overal voor sparen en het zal je leven verrijken. Alles op jouw tempo en jouw afweging. Het is de sleutel tot jouw ontwikkeling. Elke stap die je maakt is er weer 1 meer richting je zieledoel. Het doel waarom je hier bent op deze aarde. En iedereen is op deze aarde om te leren, te implementeren en te ervaren en te delen, vol liefde en licht. Ook jij kan weer in contact komen met dat prachtige licht in je, je ziel want iedereen is, ook jij, een mooie ziel... 

💖

Veel liefs, Anita

Wil je bij mij een cursus, workshop, coaching of therapeutische sessie volgen dan ben je van harte welkom!

Check mijn diverse informatie bronnen:

Facebook pagina Praktijk Dekoase - Anita's Blog

Facebook groep engelen en Facebook groep Spirituele promo en info.

Website www.praktijkdeoase.nl                                                                                                                                                            Praktijk DeOase

Reactie schrijven

Commentaren: 0