Transformatie...

 

Deze tijd van transformatie kan zeer verwarrend zijn. Het lijkt een mengelmoes van ervaringen. Soms ervaringen die je allang "verwerkt" dacht te hebben, dan weer ervaringen die nieuw zijn, hoge pieken en diepe dalen, aparte nieuwe sensaties die je ervaart, alsof er aan je getrokken word, dat er van alles om je heen is maar je niets ziet, soms alsof je opgetild word en vervolgens weer neergezet, alsof de zwaartekracht een spelletjes met je speelt. Het is niet alleen bijzonder en apart maar ook een ervaring van verwondering. Nog diepere bewustwording, hoe meer je leert, hoe minder je weet of het besef krijgt dat we zo onwetend zijn. Er is zoveel meer dan we nu zien en ervaren. De transformatie van onszelf en het verhogen van onze trilling doet bijzondere, mooie en soms ietwat beangstigende dingen met ons. Het besef dat als we loslaten en het laten gebeuren, het er laten zijn, dat we er altijd beter uit komen word steeds groter. Het besef dat angst niet nodig is, allen vertrouwen en dat groeit. Bewustzijn van onszelf en het collectief bewustzijn word steeds groter en onze wetendheid word steeds groter en tegelijkertijd beseffen we dat we eigenlijk helemaal niets weten...

 

Het is alsof het omgekeerd is, alles is precies andersom. Denk je van alles doorwerkt te hebben, dan komt het terug. Het is wel zo dat je door dat ene bewustwordings momentje ook weer verder vooruit komt. Je denkt even van; wat is dit, dan komt je, aha momentje, en als je het er dan laat zijn en de emotie die bij dat gevoel hoort, er laat zijn, laat je ook los en kan je weer verder. Soms is het zo over en soms duurt het lang. Wat ik bemerk is dat het steeds sneller even komt en weer gaat. Volgens mij hoort dat bij het pad van onze transformatie. Dus hoe langer je al bezig bent met het omvormen van alles wat je als waarheid zag naar een nieuwe jij, hoe sneller die bewustwordings momentjes passeren. Tenminste als je bewust aan de gang gaat met dit proces. Als je er ook echt iets van WILT leren. Sommigen van ons zijn er helemaal niet aan toe, die voelen wel allerlei emoties kriebelen en opborrelen vanuit een diep weggestopt stuk. Maar duwen het gewoon nog harder terug. Dat gaat niet lang duren voordat er bij deze mensen iets wezelijks komt opborrelen wat niet meer terug wil. Iedereen zal in dit ontwikkelings proces terecht komen doordat de trilling van de aarde ook verhoogt en ons collectief bewustzijn ook aan het verhogen is. Mede dankzij de al zovele in ontwikkeling zijnde zielen. Hoe meer wij ons bewust worden van een collectief bewustzijn van onze zielen en dat we samen 1 zijn en dat alles, maar dan ook echt alles uit trilling bestaat, hoe sneller iedereen in ontwikkeling zal komen. Vele noemen het spirituele ontwikkeling, ik ook, maar het is ook gewoon ontwikkeling. We evolueren. We worden ons bewust van onze ziel.

 

Wij, als mooie ziel van licht en liefde hebben ons fysieke lichaam "gekregen" om alles te leren over emoties, over mogelijkheden, uitdagingen, kansen en nog veel meer. Ondanks dat we als ziel al tot zoveel in staat waren, stonden we allemaal in de rij om te mogen incarneren in een lichaam die ons weer vele prachtige machtige mooie lessen ging leren. In je fysieke leven krijg je soms zware lessen je kant op geschoven om je die kant op te laten krijgen naar waar je hiervoor kwam. Velen "zien" deze lessen niet. Het leven is dan zwaar vervelend en dan denkt men dat zij nooit geluk hebben en dat het altijd de schuld is van anderen. Dat is slachtofferschap vanuit ons ego. Lekker makkelijk, dan hoeft er tenminste geen beerput opgetrokken worden met pijnlijke vastgezette emoties. MAAR..pas als we die wel opentrekken en het gaan verwerken komen we tot in de kern van onszelf en krijgen we weer contact met onze ware ik, onze ziel. En als we in dit leven niet leren wat we wilden, dan zullen we weer incarneren om de lessen af te kunnen maken. "Sommige mensen leren het nooit", word er wel eens gezegd. Ik geloof dat als we dood gaan, we ons fysieke lichaam verlaten en als ziel nog een soort "filmpje" over ons leven krijgen te zien waarbij we direct beseffen wat er niet goed is gegaan, of juist wel. Je incarneert naar wat je leert. Het is geen echt filmpje, waarschijnlijk meer dat je dan alles kunt overzien vanuit waar je bent, op alle vlakken, alle leeftijden, alle dimensies en alle lagen. Van daaruit kan je weer incarneren. Dan bedoel ik niet direct, of wel, ik weet het niet. Ik geloof dat er daar geen besef van tijd is, alles gebeurt immers tegelijkertijd.

Until next time, next blog.

Liefs, Anita

Praktijk DeOase

Vredehofstraat 11

1624 XG Hoorn N-H

www.praktijkdeoase.nl

praktijkdeoase@gmail.com

FB groep engelen

FB groep Spirituele Promo en Info

FB pagina Praktijk DeOase - Anita's Blog

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Cyndy Maly (donderdag, 02 februari 2017 23:44)


  hi!,I really like your writing so so much! proportion we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL? I require an expert in this space to resolve my problem. Maybe that's you! Taking a look forward to look you.

 • #2

  Ezequiel Stamper (zondag, 05 februari 2017 01:19)


  Good write-up. I definitely love this site. Keep writing!

 • #3

  Marcel Niccum (dinsdag, 07 februari 2017 04:56)


  Everything is very open with a really clear description of the challenges. It was truly informative. Your website is very helpful. Thanks for sharing!

 • #4

  Gerard Autry (woensdag, 08 februari 2017 17:50)


  I read this piece of writing completely about the resemblance of hottest and earlier technologies, it's awesome article.