BE YOU...

Hoe zou het zijn om met een paar tools meer jezelf te zijn?

Wat als je de deuren kan openen naar het zijn van alles wat je had besloten dat nooit mogelijk was voor jou om te zijn? Wat zou er dan nog meer mogelijk zijn? Welke grootse en glorieuze avonturen zou je dan beleven in je leven? Wat is er voor nodig om weer te kunnen spelen en weer te creëren als een kind? Wat voor leven zou je dan creëren voor jezelf? Hoe fijn zou het zijn om alle vermoeiende en energie slurpende blokkades, conditioneringen en beperkingen die je al zo lang met je meedraagt te kunnen laten wegvloeien door middel van het aanraken van 32 punten op je hoofd? Instant release & relaxation... Hoe fijn zou dat zijn? Het kan met deze eerste tool: De Bars...

3 Tools

Blijf in de vraag!

Wie of wat kan ik vandaag zijn? Welke ruimte en bewustzijn kan ik vandaag zijn? Hoeveel plezier kan ik vandaag hebben? Vraag!

 

Stuur het terug naar de afzender...

Is het van mij of van een ander? Niet van jou? Stuur het dan terug naar de bron met bewustzijn... 99% van alles wat wij voelen en ervaren in ons lichaam is NIET van ons. 

 

Licht of zwaar...

Stel je lichaam bij een beslissing de vraag of het licht of zwaar is. Als iets licht voelt dan is dat een ja, voelt het zwaar dan is het een nee. 

 

In volgende blogs zal ik de tools stuk voor stuk bespreken en er verder over uitbreiden. Heb je vragen hierover stuur ze me dan per mail, dan zal ik ze integreren in mijn volgende blogs. Zo kan ik zoveel mogelijk bijdragen aan jou en aan jouw bewustwordings proces om jezelf te zijn.


Om de gigantische stappen te maken die ik sinds 17 April zelf 2016 mocht maken na mijn 1ste fysieke kennismaking met Access Consciousness The Bars heb ik een stappen plan voor je opgesteld. Zonder dat je jaren gaat zoeken naar wat bij jou past, vraag ik je eerst aan de gang te gaan met Access Bars. Naast de 3 Tools die ik je hierboven heb gegeven is er nog meer wat je kan doen om een enorme stap te maken in jouw ontwikkeling en bewustwordings proces. Dit alles stel ik beschikbaar voor jou in mijn sessies en in de Classes die ik geef. De vele Tools die je ontvangt tijdens de Bars Class zorgen voor een ongelofelijke verandering in jou zijn als je ze gebruikt. De wereld ligt weer open voor je en het besef dat je je eigen leven kan creëren vanuit de oneindige grootsheid die je bent is zo empowering! Nog niet toe aan een Bars Class? Kom dan eerst voor een sessie. Je zal snel bemerken dat dit niet te vergelijken is met wat je al kent. Deze Tools zullen je weer volledig in je kracht zetten en je weer leren weten wat je al weet.

Stap 1 Bars Sessie

Stap 2 Clearing sessie

Stap 3 Bars Class