Kwetsbaar zijn...Ordenen...Chaos... Inspireren...Bars sessie...What if?

kwetsbaar zijn is als je volledig aanwezig kunt zijn in het moment met de mensen die op dat moment aanwezig zijn zonder oordeel, zonder standpunt. Wat als alles wat je ervaar op dat moment, je mag ervaren zonder er een reactie op te geven. Hoe fijn zou het zijn als je alles kan laten zijn in het moment? Wij als mensen hebben de neiging om alles te ordenen in ons leven. Lijstjes maken, gehaktdag, schoonmaakdag en dat werkt, denken we... Maar is dat echt zo? Hebben we onszelf juist met het ordenen wellicht tekort gedaan? Wat als je zou kunnen leven vanuit chaos? Als je overal op reageert als een leuke uitdaging, als een kind op onderzoek en spelend door de dag. Als je lichaam aangeeft dat het vis wil op gehaktdag of als je eigenlijk aan je administratie MOET maar voelt dat het tijd is om een blog te schrijven. Hoe fijn zou het zijn om daaraan toe te geven? Wat is er daarna nog meer mogelijk? Leven vanuit chaos, net als toen we nog kinderen waren.


 

Ordenen van alles wat op je pad komt is zwaar vermoeiend! Stel je komt in de trein en het is propvol en je reageert als volgt: shit er is geen plek! Nee waarom is alles altijd zo vol! Dat is order!

 

Wat als je vanuit chaos gaat leven zoals: O wauw wat is er nu mogelijk voor mij? Kids zouden zich afvragen: ooo kan ik ook op de hond gaan zitten? Of ze duwen hun kont gewoon naast een ander kind, en waarom idd niet! Wat als je weer lekker alles kan doen zonder te hard erover na te denken. Krijg je vuile blikken van mensen, geniet er dan van! Raken mensen boos op je, geniet ervan, alsof het een kunst is! Duik in het avontuur en geniet ervan zoveel als je kan. Orden jezelf niet zo, daar word je knettergek van en laat je niet ordenen door anderen. Alles wat ze zeggen of doen is alleen maar een interessant standpunt, meer niet!

 


Wat als je jezelf en je kids en vele anderen kan inspireren door weer te genieten van alles en iedereen om je heen zonder een vastgezet standpunt of oordeel. Als we iedereen laten zijn wie ze willen zijn en vooral als we zelf zijn wie we zijn, zonder over onszelf te oordelen wat zou er dan nog meer mogelijk kunnen zijn? Als je kids nu vanuit hun chaos van alles zeggen en doen en jij wilt dat ordenen dan gaat het absoluut de verkeerde kant op. Wellicht niet direct nu omdat het zo gedrild is in je kind maar het komt terug op latere leeftijd. Wat als we alles wat onze kids doen kunnen ontvangen en daarmee verder gaan vanuit de vraag? Hoe wordt het dan nog beter dan dit?

 

Klinkt het allemaal te simpel om waar te zijn? Kom het dan zelf ervaren! De Bars en de verbale clearings zijn zo geweldig en idd zo simpel! Hoe gaaf is het dat iets zo simpel kan zijn en dat alles veranderbaar is? Als je er iets uit zou kunnen krijgen, wat zou dat dan zijn? Probeer een Bars sessie vanuit die vraag en kijk wat er gebeurt. En als het je bevalt volg dan zelf de Bars Class om het leven voor jezelf en je kids en iedereen in je omgeving spectaculair te veranderen. Want dat is wat er gaat gebeuren. WHAT IF....


Reactie schrijven

Commentaren: 0