Blijf in de vraag?

Wat je me tegenwoordig vaak hoort zeggen is: Blijf in de vraag! Of in ieder geval vertel ik dit mijn clienten tijdens sessies en in de Bars Classes die ik geef, met nog meerdere tools. Blijf in de vraag zorgt ervoor dat je het Universum een seintje geeft om aan het werk te gaan. Raar? Ja vast wel, dat ik het voor het eerst hoorde dacht ik: ja natuurlijk! Echter toen ik het probeerde op de manier van Access Consciousness kwam er van alles naar me toe. Zomaar, uit het niets, dacht ik. Maar niet zomaar uit het niets, ik had het gevraagd! En werkt het, ja! Probeer het maar eens een week, en ervaar wat je kan creëren vanuit de vraag. Zie alles wat je kan creëren, groot en klein.

 

Bij alles in je leven, kun je 4 dingen vragen. Vraag het niet omdat je het moet weten. Vraag het met een open einde, verwacht geen antwoord! Als je functioneert vanuit deze 4 vragen, dan wordt je leven een stuk makkelijker.

Elke dag zal je bij het gebruiken van deze vragen merken dat er verandering jouw kant op komt. Weet wel dat hoe het naar je toe komt niet perse de manier is waarop je het had verwacht. Dus heb geen oordeel erover en geen verwachtingen naar wat de uitkomst zal zijn. Jouw standpunt over iets zal alles wat anders gecreëerd had kunnen worden stop zetten. Je hebt je oordeel al klaar en je bent in conclusie dus er is geen mogelijkheid meer tot verandering. Gewaar zijn van alles dat op je pad komt is wat je vrij maakt van al het oordeel.

Wat is dit?

 

 

Wat doe ik ermee?

 

 

Kan ik het veranderen?

 

 

En zo ja, hoe kan ik het veranderen?

Leven vanuit deze 4 vragen helpt je functioneren in deze realiteit. Alles wat je kiest is wat creëert. Door te vragen zonder antwoord komt het op je pad is de meest mooie manier. Wat als je continue in de vraag blijf en van daaruit kiest. En als je eenmaal een keuze hebt gemaakt besef dan dat je ook weer opnieuw kan kiezen, wanneer je dat zou willen.


Zou je hier wat mee willen spelen om te zien wat je kan creëren? Dat kan in een Bars sessie of een Bars Class bij mij. De sessies geef ik in mijn praktijk in Hoorn. Er zijn verschillende keuzes, een sessie in stilte, een sessie met verbale clearings of een uitgebreide sessie met coaching en uitleg over de tools en verbale clearings. De Bars Classes geef ik overal door Nederland. In Hoorn geef ik de Classes alleen en op verschillende plaatsen in Nederland geef ik ze samen met Anitha Hartenlucht. Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Bars Sessie of Class

anitaloos.nl

Vredehofstraat 11

1624 Xg Hoorn N-H

Email: vraag@anitaloos.nl

Telephone: 06-28231164


Access Consciousness Bars Sessie en Class

Reactie schrijven

Commentaren: 0