Access Body Process Zero Sum of Trauma

Wat is en Body Process van Access?

Access Consciousness heeft meer dan 60 Body Processes - dit zijn net als de Bars Hands-on technieken welke allen een specifiek instructie hebben om te gebruiken en allen weer andere gebieden op het lijf behandelen. We hebben MTVSS -> een Body Process welke je immuunsysteem versterkt. We hebben Bars -> welke je blokkades en beperkingen + alle elektrische lading die daarop zit vrij laat uit je hoofd en lijf. Maar waar ik het nu over ga hebben is Zero Sum of Trauma. Dit is een proces welke voor mij echt vele shifts gaf en mijn lijf enorm van genoot!

Zero Sum of Trauma is een hands-on techniek die je gebruikt bij opgeslagen trauma's van je lijf die zich hebben vast gezet in je weefsels, tissues en botten. Het on-doet het effect van een opstapeling van het trauma door de jaren en tijden heen. Doe je hier niets aan, dan woekert het door in je lijf en zal het met regelmaat terug komen in je leven op die plek. Trauma is niet alleen heel ernstig trauma waardoor je total niet meer functioneert maar ook het knakken van je enkel keer op keer. Het lichaam ondergaat dan trauma en zet door het gebied aan te spannen dat trauma vast in je lijf. Het Zero Sum of Trauma Process on-doet datgene wat dit trauma (deze beperkende energie) vastzet op dat gebied. Het kan gebruikt worden bij onopgeloste pijnen of bij beperkende bewegings vrijheid. Voor atleten, mensen met zwaar werk maar voor ons de werkende mens met een "gewoon" leven.

Ik kwam bij deze Body Class avond om het proces te leren en omdat er om mij heen aan gegeven was dat het zo ongelooflijk heerlijk was om mee te maken. En of ik wist dat er trauma in mijn lijf zat, nou eigenlijk niet en aan de andere kant verbaasd het me ook weer niet. Ik werd die avond behandeld door Yvonne en ze zette haar handen precies daar waar ik voelde dat ze moest zijn zonder het te bespreken. Ze volgde de energie in mijn lichaam, net zoals ik die energie kon volgen. En door het proces aan te zetten en het te laten lopen voelde ik energie verdwijnen uit mijn huid, mijn weefsels en tissues en ook uit mijn botten. Bij mij gebeurde dat doordat ik de energie tintelend eruit voel gaan en door kleine schokjes. Dat is voor iedereen anders, toen mocht ik het process gaan geven en Yvonne was onder mijn handen weer zeer ontspannen en we voelde beide de energie eruit stromen. Warmte kan je ook voelen en zelf heftige schokken van lijf, benen of armen. Het is een fijn gevoel dat het gaat en het gaat door het te kunnen ontvangen.

Na het oplopen van Trauma

Wat lijkt te gebeuren na het oplopen van het lichaam trauma is dat het lichaam zich aanpast aan een nieuw pijn level en zal dat aannemen als "normaal". Hierdoor zet je je lijf continue onder extra spanning omdat je pijn grens is "aangepast". Hiermee zal je de al eerder getraumatiseerde plek op je lijf bij elke volgende extra belastende beweging nog verdere trauma bezorgen. Maakt niet uit waar op of in je lichaam, alle repeteerende stress aandoeningen kunnen  behandeld worden met dit Access Body Process.


Interesse in het Body Process? Bestel hier een sessie!

BP Zero Sum of Trauma 1 uur

Access Body Process - Hands-on techniek welke trauma uit je lijf laat wegvloeien. Aanrader voor het opschonen van beperkende trauma's opgeslagen in je weefsels, tissues en botten.

Spiritueel Coaching

€ 66,00

Of in Combinatie met een Bars sessie en Clearings

Bars/Body Process 2 uur

Access Bars + Body Process + Verbale Clearings

€ 111,00

Reactie schrijven

Commentaren: 0