Wij zijn energie, hoe laten we dit stromen?

Hoe laten we energie stromen? Hoe laten we onszelf stromen? Hoe laten we ontvangen stromen? Hoe laten we loslaten stromen? Hoe laten we geld stromen? Hoe laten we gemak stromen? Hoe laten we plezier stromen? Hoe laten we familie stromen? Hoe laten we vriendschappen stromen?Best interessant toch? Ik heb het me lang afgevraagd en nu speel en creëer ik met energie. Het gaat om het openstaan vanuit je zijn, vanuit je wezen. Als jij in een staat van zijn bent, zo groots als je maar kan zijn en je speelt met de stroming van welke energie dan ook, kan je creëren wat je wilt. Hoe? Als we allen bestaan uit energie, dan zouden we toch kunnen weten hoe te spelen met deze energie? Wat als je het wel weet maar er even niet bij kan? Wat als alle mensen het weten maar vergeten zijn dat ze het weten. Een Access Consciousness Bars training helpt je weer te weten wat je al weet! Wat als je door conclusie en oordelen het niet meer ziet? Zou dat te veranderen zijn? Hoe gaaf zou het zijn om een leven zonder oordeel en conclusie te leven? Dat alles vrij en open is en alles blijft stromen? Hoe gaaf zou het zijn als dat mogelijk is? Met de Tools en Bars sessies van Access Consciousness is dit mogelijk! De Bars sessies geven je zoveel ruimte en ontspanning dat je anders gaat kiezen. Wil je een stap verder om de Tools van Access Consciousness te leren dan leer je de Bars Sessie geven EN je leert alle Tools, welke je helpen om alles te versnellen. Uit conclusie en oordeel te blijven, niets meer vast te zetten in je lijf en hoofd, eenvoudig leren loslaten. Wat als er veel meer mogelijk is dan dat je nu kan bedenken. En dit heeft niets met zweverigheid te maken, alles met mogelijkheden. Wat als de mogelijkheden oneindig zijn? Zodra je oordeel en conclusie schrapt is er geen rem meer. De blokkades verdwijnen zowel uit je lijf en hoofd als uit je energetisch systeem. En de energie kan weer stromen. En vanuit deze stroom kan je weer creëren en spelen met de energie. Wat zal er dan allemaal mogelijk zijn? Tja....je kan het proberen uit te vinden door een Bars sessie of Bars Training bij mij te volgen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0