Twijfel en Angst

Twijfel en Angst zijn je grootste afleiders van wie en wat je bent. Als je op de goede weg zit, een weg waarbij jij je super voelt, waarbij de energie opengaat, de ruimte licht voelt en jijzelf ook, dan komen de grootste afleiders soms om de hoek kijken. Dit kan in de vorm van opmerkingen van anderen, of opmerkingen in je eigen hoofd, of vanuit je denken, vanuit oude gewoontes en plaaggeesten. Voel je je weer onzeker en niets waard of twijfelachtig en angstig? Dan weet je eigelijk dat je op de goed weg bent. Waar ben jij je gewaar van? Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik zijn vandaag? Geweldige vraag dan om jezelf te stellen. Blijf in de vraag en kijk of het werkelijk van jou is. Is dit van mij of van een ander? Je WETEN, je ZIJN geeft je het antwoord. Dit is niet iets waar je bij na moet gaan denken. Stel de vraag en laat het antwoord los, het komt vanzelf naar je toe als het nodig is. Is het van jou, ok, dank je, wat kan ik nu kiezen? Is het van een ander, stuur het dan terug! Hoe gaaf is dat? Terugsturen van alle twijfel en angst op dat moment en dat het dan ook weg blijft. Enne komt het weer terug later, stuur het dan weer terug. Hoeveel van dat heb jij gekocht en je eigen gemaakt. Weet dat Twijfel en Angst je altijd proberen af te leiden van wat echt goed is voor jou! Blijf jezelf en sta in jouw kracht, voel je je enkele dagen of uren voor de twijfel in je opkomt al wat raar of gespannen, vraag jezelf dan af waar jij je gewaar van bent. Tackel het en blijf je gewaar. 

Liefs, Anita

Reactie schrijven

Commentaren: 0