Ik zeg JA!

 

Ik was net aan het stofzuigen en in mijn hoofd begon het volgende lied: I want to break free van Queen. En ik besefte me in ene dat ik zoveel verborgen wensen al had waar gemaakt! Ik wilde vroeger heel graag mensen begeleiden, iets overbrengen vanuit mezelf, vanuit alles wat ik ben en dat doe ik al! Hoe gaaf is dat? Ik geef Bars Trainingen, ik mag net startende begeleiden Faciltators met: hoe zet je trainingen op, wat is daar allemaal bij nodig en wat is handig om op te letten. Nu ben ik bezig met het hosten van Forbidden Desires Classes voor Lisen Bengston en  Connor J Hill samen met  Maria Powell en  Cheryl Henriquez. Voorheen was het nooit in me op gekomen om hier ja tegen te zeggen. Dan zou ik alles wat ik als angst zag laten overheersen en nee zeggen en dan alles wat ik voelde weer zoveel mogelijk wegduwen naar plaatsen waar ik het niet meer hoefde te ervaren, mezelf heel klein maken, zo onzichtbaar mogelijk want dat was voor mij verboden. Nu is het geen angst meer, het is excitement! Het is iets dat vanuit mezelf komt, vanuit alles dat ik ben en dat voelt zo Fijn! Ik heb elke dag een hoop lol en zie het als : business done different, het is mijn hobby, ik heb geen 9-5 uren, ik werk veel meer dan dat en dat kies ik, het is een feestje. En elke keer als ik en mijn lichaam rust of beweging of wat dan ook nodig hebben dan kies ik dat. Wat is er nog meer mogelijk? Vraag ik me elke dag af. Hoe wordt het nog beter dan dit? En het word beter en beter en de verandering en de shifts zijn zo snel en ik GENIET ERVAN! Wow en dat allemaal doordat ik koos voor Access Consciousness, hoe cool is dat? Ik was van plan te stoppen met mijn business en toen op 17 April toch maar 1 Bars Class gevolgd aangezien dit me al drie jaar trok. Dat dan nog maar even voor ik stop met mijn praktijk en HOLY MOLY, dat veranderde alles voor mij! Verandering klopte niet aan mijn deur, NEE vuurwerk ging af, elke dag opnieuw! Ik ging vragen stellen, ik ging kiezen en ik deed dat allemaal voor mij! Het een na het ander kwam naar voren, mijn weten ontwikkelde zich zo snel. Daar waar ik voorheen overal bij twijfelde, wist ik nu wat ik mocht doen en wat goed voor mij is. Van Bars Practitioner, direct door voor Bars Facilitator en in een half jaar tijd 15 Bars Trainingen geven, de meeste alleen, sommige met lieve anderen. En in dat half jaar ben ik de foundation class gaan doen en ben ik de ene advanced training na de ander gaan volgen van Dr Dain Heer, COP, ESB & SOP, WOWIE wat een feest van herkenning, bewustzijn en weten! En nu lees ik met een heerlijke gretigheid allerlei boeken en reference materiaal van ruim 3000 bladzijden. Ook mag ik dit jaar nog een foundation, nog een COP en nog vele teleclasses volgen en kijken om mee te kunnen doen met de Certified Facilitators training in Costa Rica, dat is mijn doel. Denk je dan dat dat het is, neeeee zeg, ik heb het zo naar mijn zin, dat ik vele telecalls volg van diverse geweldige mensen binnen Access Consciousness. Daar waar ik voor 17 April 2016 me totaal niet kon concentreren om iets te leren of lezen, ik kocht vele boeken maar las ze nooit, kan ik er nu niet genoeg van krijgen. Ik ga dit jaar ook een Body Class doen waar je vele diverse body processen leert. Zo spannend en gaaf allemaal en ik ben zo dankbaar dat ik dit allemaal kan doen. En laat ik het thuisfront niet vergeten, mijn man en kids staan volledig achter me. Hoe cool is dat? Het is zelfs zo dat de vele tools die ik leer en integreer in mijn leven er stiekem bij hun ook insluipen. Steeds bewuster kiezen en vragen komt ook bij hen terug en ik vind dat zo gaaf. Onze kids zijn 12 en 13 jaar en alledrie krijgen ze nu al mee wat er mogelijk is door te vragen en anders te kiezen en volledig zichzelf te zijn. Deze reis, dit geweldige, heerlijke avontuur zitten wij midden in het is een cadeautje. En als je dan denk dat jij dit allemaal moet doen om je bewustzijn te ontwikkelen, WELNEE! Als je 1 bars training volgen gaat dan gaan de wielen draaien en wat jij dan kies is helemaal aan jou. De Tools die ik kreeg in die ene Bars training daar werk ik nog steeds mee, die "basis" Tools zijn alles veranderend. Natuurlijk is iedereen anders en op welke manier sta jij er open voor, er zijn ook mensen die een sessie ontvangen heerlijk vinden en meer niet. Dat is allemaal ok, wat dan vaak na weken, maanden en soms zelfs na jaren dan aan feedback terug komt is dat die ene eerste sessie of die ene Bars Training toen al zoveel deed maar dat het even niet te behappen was op dat moment. Dat is vaak ik van sommige mensen hoorde. De ene realiseerde dat direct en en de andere pas na weken, maanden of jaren. Hoe cool is dat? I'm Loving Life & Life loves me back! ALL OF LIFE COMES TO ME WITH EASE, JOY & GLORY!

Liefs, Anita.

Reactie schrijven

Commentaren: 0