BEING ME ALL THE WAY

De laatste tijd nadat de family Mattis op bezoek was in Hoorn en we zoveel tijd samen doorbrachten en de geweldige classes ben ik weer in een ontwikkelings fase aangekomen. Die komen bij mij vaak na enorme hoogte punten waar zoveel verschuift dat ik daarna voor mij gevoel in een gat val. <3
Echter is dat geen gat heb ik nu door maar een manier om mij te laten zien wat ik allemaal al gecreëerd hebt en welke bewustzijn ontwikkeling ik doormaak. Dat gaat nu eenmaal niet altijd gepaard met bliss & Joy! Dit gaat ook gepaard met ongemak en kan soms extreem pijnlijk zijn. In het begin, na classes van Dain Heer of Gary Douglas was dit heel extreem en op die momenten koos ik er nog voor om mijn verkregen "tools" niet te gebruiken. <3
Noem het dwars, niet handig of een trage leerling, voor mij was het op die momenten nog niet toepasbaar. Ik heb echt vele, vele advanced classes gevolgd en daarnaast nog vele telecalls, specialty classes, privé sessies gehad met diverse CF's en enkele SOP en ASB sessies mogen ontvangen. Ook wisselde ik wekelijks Bars uit met diverse mensen en de laatste 3 maanden zelfs 2-3x per week. How did I get so Lucky? <3
Is iedereen zo langzaam? Nee zeker niet! Ik zie geweldige mensen gaan als de wind en het lijkt erop dat alles niet DAT met ze doet, wat het met mij deed/doet. Hoe gaaf is dat? Dit is namelijk mijn verhaal, mijn BEING ME. En ik kan melden dat ik ontzettend trots ben op mezelf dat ik deze weg koos. <3
Ik leer steeds meer als ik een ontwikkelings dip (zo noem ik dat) meemaak, dat de "tools" wel in ene toepasbaar worden voor mij. Ik bemerk dat er steeds meer vragen naar me toe komen van Bars Practitioners en Facilitators die in mij een vraagbaak zien waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik bemerk dat er weer steeds meer mensen gaan kiezen voor mijn classes. Ik bemerk dat wat ik enorm gewaar ben en dat dat ok is. Ik bemerk dat het geld steeds makkelijker naar me toe komt. Ik bemerk dat ik steeds makkelijker met diverse situaties overweg kan, EN ik bemerk dat er steeds meer creaties ontspruiten. Ook bemerk ik dat ik bereid ben alles kwijt te raken en DAT maakt het zo ruim en luchtig... <3
Wat ik zeggen wil, is doe het op jouw tempo, op jouw manier, niet zoals velen je voordoen, dat is hun manier. Niets is goed en niets is fout. Volg de classes die jij ervaart als licht en niet alleen omdat iemand je verteld dat dat de goede volgorde is. Niets is lineair. Kies wat jij kiest en geniet ervan met volle teugen. BE YOU, ALL OF YOU AND NEVER LET ANYBODY STOP YOU <3
Liefs, Anita <3 :-) <3
ww.anitaloos.nl