· 

Authenticiteit versus Ego

Net geluisterd naar een zoom van een advocaat en een UK parlementslid waarin ze spreken over hoeveel mensen door hebben wat er speelt. Dat in een land van 80 miljoen mensen er 16 millioen het doorhebben maar dat de helft ervan dat gebruiken voor hun persoonlijke gewin, voor geld, voor ego. Er dus 8 miljoen mensen die werkelijk voor verbetering voor iedereen strijden. Dat lijkt weinig maar dat is genoeg voor verandering. 

Dat is wat er speelt in allelei aspecten van onze samenleving en iets waar ik me altijd van gewaar was. Nu valt voor mij het kwartje, ik maakte me om dit gewaarzijn altijd fout.  In het verleden en nu in dit heden waarbij ik bemerktte dat ik in een cult zat, eruit stappte, mensen inlichtte en andere mensen die dit ook zagen maar tegelijkertijd ook de cult bleven verdedigen of hun producten nog probeerde te verkopen aan nog niet cult gewaarzijnde mensen dit alles deden onder het mom van authenticiteit. 

Als je iets gewaar bent is dat vaak een raar iets. Je ziet het, denkt wellicht zelfs waarom kan ik dat niet en maakt jezelf vervolgens fout  dat je dat niet deed in dit geval het verdedigen of verkopen van cult gerelateerd materiaal.

Je bent een authentiek iemand die verbetering wilt voor iedereen. Dat zie je niet door verschillende redenen. Of je hebt het zoals ik, je producten of materiaal ook te koop gezet, maar dit terug gedraaid omdat het schuurde aan mijn geweten, of omdat je gewaar was dat je het gedachtengoed van een cult daarmee verder verspreidde of dat je je gewaar was van die mensen die vanuit ego denken of de mensen die deze mind control gingen ontvangen of enige andere reden. 

Het ding is dat juist als je authentiek bent, je dit niet ziet EN je dit dus ook niet zal uitdragen. 

Mensen die uitdragen dat ze authentiek zijn of heel erg bewust waardoor ze een cult kunnen blijven verdedigen of cult materiaal kunnen aanbieden aan mensen die nog niet gewaar zijn van cult activiteiten hebben niet jouw verbetering of ontwikkeling voor ogen, alleen de verbetering van hun portemonnee of hun ego. Net zoals die uitspraak van dat parlement lid over deze tijd, er is in het weten wat er speelt in de wereld ook een scheidslijn in die groep, de ego's en de authentieke.

Weet dat mensen die iets zeggen over een cult dit niet zomaar doen. Een cult zal namelijk altijd als jouw uitspraken het grotere publiek bereiken proberen of jou stil te krijgen of jou in discredit te krijgen. Ze bevechten je dmv van aanvallen over je karakter of jou als mens of via cult leden die de cult waarin ze zitten verdedigen. Twee specifieke kenmerken van cult leider narcistisch gedrag. 

Het gaat er namelijk om dat de leider vereerd wil worden ook al zeggen ze van niet. En dat bij het uitkomen van dat waar iemand het een cult noemt die een publiek heeft en daarmee een groot bereik, ze dan gekrenkt zijn in hun narcistische ego, vandaar de onrealistisch aanvallen.

Dat is wat ik steeds meer ga zien nu in de wereld en dus ook in de kleinere cult gerelateerde gemeenschappen. Het is soms eng maar als die 8 miljoen op 80 miljoen mensen er niet waren zou de wereld vanuit al deze zwaarte niet kunnen herrijzen. Net als jij die in een cult zat. Was jij er niet dan is daar ook geen verandering mogelijk. 

Jij die leven creert in deze puinhoop. Weet dat je word gezien door mij. Ik weet nu dat ik word gezien door totale vreemden ook al voelt het rete eenzaam. Wij zijn de zaaddragers naar een nieuwe wereld. Onthoud dat. 

Jij doet ertoe, zie alle ego minded mensen, zie ze alleen maar, jij bent dat niet. Zie ze, bevecht ze niet, weet wat je weet en vertrouw op jezelf. En kom je in de verleiding mee te doen met al die ego gedachten weet dan dat je meer gewaar bent dan je denkt.

Lieve groetjes, Anita✨💕