· 

Lichtkracht zijn begint bij jou!

 

Wat bedoel ik met lichtkracht? Nou dat wat je eigenlijk gewoon bent. Een universele mogelijkheid tot de ontboezeming van nieuwe creatieve manieren om op deze wereld bol te zijn welke anderen inspireert dat en nog veel meer op hun eigen wijze ook neer te zetten. De ontspruiting van een energetische golf van creatiekracht en lichtkracht. En dit begint bij jou!

Door de keuze die je maakt vanuit jouw binnenste te werken met oefeningen en/of mensen waardoor jij vanuit jou word geroepen mee te engageren. Nooit logisch beredeneert maar altijd vanuit gevoel en een diep weten. En ook daar mag je vertrouwen op jezelf, op de lichtkracht vanuit jezelf. Geloof het of niet maar we hebben allen een innerlijk kompas die ons aangeeft wat er in elk moment gekozen kan worden en wat werkt voor ons in dat moment. Alles is namelijk een moment opname maar wel een moment die past in de evolutie van jou als persoon waar je gaat naar steeds meer weten en steeds meer power. Jouw power beter gezegd, jouw innerlijke kracht. We doorlopen allemaal de evolutionaire shift en ook allemaal op onze eigen tijdje manier. Waar iemand met 10 jaar jong al weet wat die innerlijke kracht is zal een ander er met 85 pas achterkomen. Of niet in dit leven. We doorlopen allen dit leven vanuit ons brein wat ons vaak meer stopt dan werkelijk begeleid. Nu is het brein wel belangrijk om te onderzoeken aangezien alle ideeën en krachten daar ontstaan. Helaas gebruiken we het nu meestal als stop systeem door alles wat ons is geleerd door de jaren heen.

EN nu je dit weet kan je daarmee leren omgaan en werken. Je keert het gewoon om! Ik begrijp dat dat soms best een uitdaging is, ik heb er zelf ook een studie van gemaakt nadat ik uit een sekte ben gestapt die leek alles aan te reiken dat men bekrachtigde maar uiteindelijk meer van de mind control was zoals je in de wereld om ons heen ook ziet. Programmeringen, indoctrinatie en uiteindelijk niet de bekrachtiging van zelf waar zo over gepocht werd dat het was. Dit zie je pas als je jezelf wilt zien en alles wat jij weet. Jouw lichtkracht is namelijk zo sterk dat je zodra je weet dat je er niet naar op zoek hoeft en beseft dat je het allang bent ook WEET dat alles waarbij je voelde dat het niet helemaal klopte inderdaad niet klopte. Er is veel kwaadaardigheid in de wereld en alles daarin gaat om jouw zoveel mogelijk af te pakken wat je hebt tot je niets meer hebt. Misschien vind je dit doemdenkerij, voor mij is het weten dat dat er is, donkerte, en het willen zien een aansporing om alle kracht en informatie die ik in me heb te voelen en ervaren. 

Zodra we onszelf de credits geven van onze successen hebben we geen langlopende trajecten en groepen nodig om onszelf "te vinden". Dan weten we dat we niks hoeven te vinden en dat we naast sommige kortlopende inspiratie bronnen zoals boeken, mensen, lezingen, workshops of retraites ons niet vast hoeven te leggen aan langlopende classes en hun herhaal cultuur.

 

Natuurlijk alles veranderd continue, net als wij en je zal elk jaar waarschijnlijke andere leuke, interessante en inspirerende bronnen vinden. Dat is eigenlijk gewoon onderdeel van jouw evolutionaire proces maar je vastzetten in een groep is de meest beperkende optie die je kan kiezen voor jouw lichtkracht. Jouw lichtkracht is voor jou, voor niemand anders. Van binnenuit ten gunste van jou en daarmee een geschenk voor iedereen!

 

Liefs, Anita <3