· 

Alles andersom

Ken je je verleden nog. Nu komt alles wat je toen dacht niet te zijn weer naar je toe. Deze keer in kracht... als je het wilt zien. Bemerk je ook dat er veel gebeurt in en om je heen? De buitenwereld is gepolariseerd en er is veel in beweging maar binnenin je ook.

 

Bemerk je dat je verleden steeds terug komt? In je dromen, in je gevoel, in je emoties, in je gezichtsveld? Dat je steeds meer ziet wat vroeger speelde en dat je de energie die nu speelt voor je net zo als die energie toen. Of dat je steeds terug gaat naar toen maar het niet kan plaatsen.

 

Er is energetisch zoveel gaande, mega shifts in de wereld, op deze aarde en ook in onze eigen belevings wereld. We zijn in frequentie aan het verhogen dat geeft in ons systeem vaak een botsing. Niet alles in ons, van ons is die hogere frequentie en om mee te kunnen komen we lichamelijk in een mega wervelwind van opschoning en trilling verhoging. Dat botst en doet pijn en geeft klachten en soms denken we dat we ons daar op moet focussen.

 

Het is andersom... het is dat we niet moeten focussen maar gaan zien wat er was, waar we ons door lieten stoppen vroeger. Dan kunnen we ook zien dat wat we in ons verleden dachten dat fout was nu terugkomt als krachtig in ons. Er was niets fout. Nooit. Dat wisten we toen niet maar nu kunnen. we als we het willen zien dit laten transformeren.

 

Het moeten schoonmaken van onze badkamer in 1x. Ijverig werken, het moet effe gedaan worden, nu, effe snel maar ook effe goed en effe nu. Is dat wel wat nu voor jou werkt? Gekkenwerk toch om alles te doen zoals geleerd. We zijn nu jaren verder en anders.

 

Ik doe huishoudelijk werk of eigenlijk alles nu in etappes. Niet omdat het moet en niet meer met tegenzin. Heb ik geen zin dan doe ik het niet. Is het nu leuk dan doe ik het tot het niet meer leuk is ook al is het nog niet klaar. Wie heeft gezegd dat alles in 1x moet of achter elkaar? Juist ....

 

Meestal iemand anders maar werkt dat (nog) wel voor jou? Is je lichaam allerlei klachten aan het laten zien waardoor je dingen niet meer kan? Of niet meer lang achter elkaar kan werken? Wellicht is het je aan het laten zien dat dat ook niet hoeft. Wellicht is alles wat je ooit leerde van wie dan ook  wel andersom. Als we altijd doen wat nu werkt voor ons zullen we dan ooit de gevolgen van doorgaan met tegenzin ervaren? Nee toch.

 

Dit gaat over alle vlakken van ons leven. Geef jezelf lucht. Geef jezelf ruimte. Geef jezelf... jezelf.