Access Consciousness Bars

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog op te merken wanneer mensen over je oordelen? Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aan deed? En nog steeds doet? Deze wonderlijk mooie techniek genaamd "Access bars®" zal dit van binnenuit oplossen.

 

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door een zachte aanraking van deze Bars® punten, tijdens een Access Bars® behandeling, gaan deze energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangd. 

 

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk is aangetoont dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt.Dit valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte.

Nog niet zo lang terug heeft Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf zo bizar maar hij had het bewijs zelf geleverd door deze test...kijk maar.

 

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau? Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden. Al te lang functioneert de mensheid vanuit de dichtheid van hun gedachten, gevoelens en emoties. Dit is waar men zich mee identificeert en wat men waardevol noemt.

Hoe vaker je je Bars laat doen/nalopen, des te meer je zal beseffen hoeveel moeite en energie het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zal je ook bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars laten lopen, de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen. Als je de 1-daagse BARS Training volgt kan je onbeperkt uitwisselen met ander Bars Practitioners. Welke bijdrage kan dat zijn voor jou en jouw leven? Wat is er dan nog meer mogelijk? LEES MEER...

 

Mensen geven aan dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd en/of lichaam voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook de pure ontspanning tijdens, na of na een paar dagen word ervaren. Rust en ruimte in/op het borstgebied. Veranderen in denken, alsof er een knop om is gegaan en er vanuit de ontspannenheid ook relaxer gereageerd kan worden. Zelfs verminderen of verdwijnen van fysieke en mentale problemen na één of meerdere Bars sessies. Het effect is voor iedereen ongeveer hetzelfde, alleen ervaart iedereen het anders. En ben je te onrustig om een hele sessie te komen doen, dan splitsen we de sessie op in delen. Het maakt niet uit hoe veel of hoe lang je behandeld, als je maar behandeld. Als de Bars eenmaal "aangezet" zijn dan begint de verandering in bewustzijn al. 

Consciousness includes everything & judges nothing