Bars Classes met Anita Loos, CF

1-daagse Bars Training waarin je leert loslaten, ontspannen, energetische opruiming van blokkades, beperkingen en overtuigingen en je vele stappen laat maken in je ontwikkeling. Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle Tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kan creëren wat je hartje begeerd. Simpel en doeltreffend! 

Locatie word door gegeven na betaling. Na inschrijving en betaling ontvang je een email met alle informatie.

Heb je op rekening gekozen bij je inschrijving dan ontvang je in de mail ook betaal gegevens. 

Bars Classes Nederland

Kies hieronder je datum en plaats.

 

Bars

€ 300,00

 Wat krijg je bij een Bars Training?

 

-1-daagse opleiding om de Bars te leren.

-2x een Bars behandeling geven

-2x een Bars Behandeling ontvangen

-achtergrond informatie

-Naast de Bars nog meer geweldige Tools

-Een kort filmpje van de founders zelf

-Een certificaat aan het eind van de dag

-Een uitgebreide handleiding 

-Een gelamineerde bars foto kaart

-Een gelamineerde kaart van de bars points

-NAZORG via messenger of WhatsApp 

-Inclusief onbeperkt thee, koffie, water en diverse zoete en zoute versnaperingen

-Onbeperkt uitwisselen met andere Bars Practitioners na de Class

-Heb je een kind die ook interesse heeft? Kom dan samen! Kinderen t/m 15 mogen GRATIS mee.

-Heb je een tiener van 16 of 17 jaar met interesse? Ook die kunnen mee! Zij krijgen 50% korting.

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door een zachte aanraking van deze Bars® punten, tijdens een Access Bars® behandeling, gaan deze energetische banen weer stromen en worden blokkades en de daarbij horende vastzittende energie afgevoerd. Door de energie stroming weer in balans krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangd. 

 

 

 

 


 

"Wat kan ik vandaag anders doen of zijn, dat alle werkelijkheden direct zal veranderen?"

-Gary Douglas

 

Wetenschappelijk is aangetoont dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt.Dit valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte.

Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin heeft de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf zo bizar maar hij had het bewijs zelf geleverd door deze test...kijk maar.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau? Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.