De Magie van jou ontdekken Clearing Call

 

Wat zijn Clearing & Clarity Calls?

 

Een call waar Anita met jou gaat naar de Magie van jou. Waar je het ziet, waar je het niet ziet, waar je het niet kiest te zien en overal waar je het gebruikt tegen jou. We leven in een wereld waar standpunten, overtuigingen, oordelen, conclusies, verborgen agenda's, moeten voldoen aan, verwachtingen en verstopte leugens er meer wel zijn dan niet. OOK hebben we geleerd al deze veroordelende onmogelijkheden tegen onszelf te gebruiken. Tegen het zijn, weten, waarnemen, ontvangen en gebruiken van de MAGIE die we allen in onze eigen unieke wijze zijn. 

 

Waar functioneer jij uit? Geen goed, geen fout. Gewoon kijken waaruit dat is. Als je weet waaruit jij functioneert en als je gaat zien of dat voor of tegen je werkt, heb je meer informatie om te kiezen wat je kiest. Je kan dan nog steeds dat kiezen wat niet werkt voor je. OF je kiest erin te duiken met Anita om alle vastzittende onmogelijkheden in energie op te ruimen. 

 

Daar waar je helderheid ontvangt heb je een nieuwe ruimte tot je beschikking voor keuze vanuit wie je werkelijk kiest te zijn en wat je werkelijk kiest te creeren. Daar waar je kiest vanuit die nieuwe ruimte zal je bemerken dat er steeds meer mogelijkheden naar je toe komen. Wat maakt dat het een bijzonder plezierige belevenis word elke keer als je kiest zonder oordeel, definities en overtuigingen.

 

Het is mogelijk! De keuze is aan jou om het te kiezen, te bevragen, op te ruimen en door te stappen!

 

Registratie Clearing & Clarity Call - De Magie van jou

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.