EXTRAVAGANZA BODIES & BUSINESS DAG 17 APRIL VEENDAM

Bewustzijn en zijn is nu in deze tijd de uitnodiging voor meer van ons, meer mogelijkheden met wat speelt in de wereld en meer voor iedereen in plaats van minder.

 

BODIES & BUSINESS DAG met waar we de diepte in gaan op jouw process en wat je lichaam kan bijdragen aan en in je business en je business kan bijdragen aan en in je lichaam. En leef je? Dan ben je in business! Je hoeft geen praktijk of eigen zaak te hebben om hier aan mee te doen. Business is ons dagelijks leven en hoe en wat en wanneer we creëren, kiezen, zijn en actualiseren hoort daarbij. Nu is de ruimte, nu is de tijd voor jou!

 

17 April te Veendam

Class start  - 10.00 - 18.00

Vragen? Contact ons via anitalooscf@gmail.com

Inclusief manual, body materiaal, snacks en drinken.

Alleen voor de lichtwerkers die durven, die kiezen, die nu gaan zijn. Nu is de tijd!

BodyProcess avond class Veendam 11 december

€ 180,00

Lees verder ...

Tijdens deze Extravaganza Bodies & Business gaan we de diepte in met lichamen en zaken, op dat wat jij weet en de bijdrage daarvan voor jou en voor de wereld. Het unieke van jou, van je lieve lichaam en van jouw leven, lees je business want als je leeft ben je in business. Wat krijg je aangereikt in deze dag class Extravanganza?

 

In deze dag krijg je de gereedschappen aangereikt om de Xtravagantie van jou te ontdekken. Wat is dat UNIEKE dat jij bent en kan bijdragen aan de wereld wat een gevoel van eenheid creëert en zijn in tegenstelling tot de separatie die er nu is. Wat kom jij doen en zijn in dit leven? Wat is jouw unieke capaciteit, jouw boodschap, jouw bijzondere bovennatuurlijke element (X) van bewustzijn met je energie, lichaam en leven?

 

Een mogelijkheid voor lichtwerkers te zijn met elkaar en door te stappen en door te kiezen vanuit het intensieve dagelijkse programma om alles los te schudden van jou dat niet meer past. Alle rollen die we hebben aangenomen, alle do's en dont's die we meekregen die nu onze boven natuurlijke elementen van bewustzijn in de weg staan. Waarna we kunnen kiezen te stappen in die ruimte vol mogelijkheden die we hier op de aardbol kwamen zijn. Ben jij een lichtwerker en is nu JOUW tijd om te zijn wat je kan zijn? Dan ben je bij deze uitgenodigd!

 

 

 

"Bewustzijn Extravaganza gaat voorbij aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie (X) die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Er zijn Prachtige

processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk

vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste, lichte wezen in

weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."