Access Consciousness Energetic Facelift

Wat heb je besloten dat onvermijdelijk is als het aankomt op veroudering? Heb je wellicht naar je ouders of grootouders gekeken naar hoe zij ouder werden? Heb je bedacht dat jij ook zo ouder zou worden? Wat als ouder worden niet zo hoeft te gaan? Wat als alles wat je ooit hebt "bedacht" over ouder worden niet perse zo hoeft te zijn? Wat als je merkt tijdens een Facelift sessie hoe ontspannen je ervaring is en dat je huid er anders uit gaat zien? Zou je dan kiezen voor een Access Energetic Facelift Sessie?

 

Access Consciousness Facelift gebruikt meerdere body processen om de stress factoren aan te spreken in het lichaam die veroudering veroorzaken. Mensen die de Facelift ondergaan hebben komen terug met recensies die er niet om liegen. "Meer jonger uitziende huid" "stevigere delen van de huid over het hele lichaam" "minder oordeel naar hun lichaam of de lichamen van anderen" "minder diepe lijnen in het gezicht" "een gevoel van verjonging in het hele lijf" Is dit het proberen waard voor jou? 

 

 

Zoals wellicht al duidelijk is, is het niet alleen een facelift sessie maar ook een weldaad voor je organen. De energie gaat daar waar het nodig is. Heeft een lichaam deze energieen nodig bij organen en weefsels, dan zal het daar ook zijn weg naartoe vinden. Het gaat vanuit de tenen naar je hoofd door je gehele lichaam.

 

Daar waar botox alles plat legt, ook de expressie in je gezicht, zal de Energetische Facelift van Access juist de heerlijkheid en vrolijkheid uit jezelf halen en laten zien in je gezicht!

 

Tijdens deze dag ontvang je een handleiding waar alles uitgebreid in staat. Je gaat 2 sessies geven en 2 sessies ontvangen. Hoe wordt het nog beter dan dit? Na deze dag ben je Access Facelift Practitioner en mag je deze sessies gaan geven in je praktijk of aan vrienden en familie. Kom je met je partner om het lekker uit te wisselen wanneer je wilt? Of met je vriendin? Of met je moeder/vader? Of liever alleen? Ook goed. Alles is mogelijk!

 

Inclusief certificaat, audio, manual, snacks & drinken.