"Wat voor wereld zou jij willen creëren?"

Foundation België 9-12 Juni

Je leven is opgebouwd vanuit bepaalde pilaren. Je ouders, opvoeding, leraren, impactvolle situaties, de te doen, de niet te doen, je vrienden, je pesters, oordelen, beslissingen, projecties en verwachtingen van jou en anderen naar jou en anderen. Maar wie ben jij eigenlijk?

Deelname voorwaarde: 1 Access Bars Class.

Wanneer? 9-12 Juni België - Tijd 10.00 - 18.00 uur - Live of Online

Online Foundation - English - Portuguese

€ 1.400,00

"Wat als het mogelijk is alles te veranderen? Wat als jij iets weet dat niemand anders weet?"

Meer info ...

We hebben de neiging om heel veel belangrijk te maken zelfs dat wat wellicht niet eens van ons is of wat wij zijn. We bouwen een solide foundation op om op te staan en onszelf vanuit te laten zien. Een foundation die we gebruiken om te kijken hoe we acteren in deze wereld. En dan bemerken we in ene dat we acteren als onze moeder of vader of leraar of friend of vijand of vanuit het nabootsen van angst, paniek, twijfel en onmogelijkheden. 

We hebben niet geleerd vragen te stellen en de ruimte die daaruit kan ontstaan te ontvangen. We hebben niet geleerd om een bewegend platform onder ons te creëeren om op te staan en ons leven vanuit te creëren. We hebben geleerd dat die solide foundation de sleutel is om ons leven vanuit te creëren. De beweging in wie we werkelijk zijn is verdwenen.

Met die solide foundation zullen we nooit creëren vanuit de snelheid van ruimte. Tijdloos. Waar we vragen, kiezen, niet goed, niet fout en opnieuw kiezen in elk gebied van ons leven. Waar we creëren vanuit energie en beweging. Waar alles kneedbaar is. Waar mogelijkheden voorbij aan wat we "dachten" bestaan.

In deze 4 daagse ontdekkingstocht naar meer van jou, alles van jou, raken we allerlei thema's aan over het leven en leven. Relaties, wel, sex, geld, afleidingen, lichamen, creatie, liefde, deze realiteit en nog veel meer.

Deze class is gevuld met facilitatie op al jouw vragen, oefeningen, lachen, spelen, energie, body processen, ontladen en ontsluiten van jouw stops en als je het kiest kan het shizzle shiften, vaste posities veranderen, mogelijkheden creëren en je  veel meer gewaarzijn geven van het bewustzijn dat je in werkelijkheid bent en kan kiezen te zijn. 

"Wat als het NU de tijd is om de wereld te laten weten en te zijn wat het is dat jij hier kwam doen?"