Access Consciousness The Foundation Class

De 4 daagse Foundation Class is ontworpen om jouw te bekrachtigen en om werkelijk alles te veranderen in je leven Je ontvangt een enorme toolbox met "tools" welke jou de mogelijkheid geven de "oude" fundering open te breken. Te onderzoeken wie jij bent en waar je leeft vanuit allerlei overtuigingen, oordelen en conclusies van anderen en aangenomen als waarheid voor jou. 
Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies jij het?
Om een totaal nieuw bewegelijk platform van jou op te bouwen met wie en wat jij werkelijk bent. Een platform met eindeloze en bewegende mogelijkheden, zo dat je het leven kan creëren waar je werkelijk naar verlangt.

Waar verlang je naar? Wat zou je graag anders willen zien? Wil je meer plezier? Meer lol? Meer gemak? Zou je wakker willen worden vol dankbaarheid...zo blij dat je leeft op deze planeet?

Wat het ook is voor jou, het IS mogelijk. Duizenden mensen over de gehele wereld hebben hun droomleven gecreëerd door simpelweg de tools vanuit de foundation van Access Consciousness te gebruiken.
Bewustzijn omvat alles, veroordeelt niets en de foundation geeft je de tools om niet vanuit polariteit te functioneren maar vanuit vraag, keuze en mogelijkheden. Wat is er nog meer mogelijk als we de polariteit en de soliditeit van deze realiteit kunnen doorbreken naar een ruimte van energie in beweging en onbeperkte mogelijkheden?
Deze class bevat vele pragmatische tools waarmee je in jouw leven en voor je cliënten, familie of vrienden een mogelijkheid kan bieden voor meer van jezelf en van anderen. Als je het kiest!

 

Naast de vele tools die je ontvangt zitten er in deze 4 daagse class ook meerdere lichaam processen welke je aan leert te geven en welke je gaat ontvangen. Lichaam processen zijn een enorme bijdrage voor onze lichamen. Onze lichamen worden graag aangeraakt en de energieën die we aanroepen in het lichaam te bewegen hebben allen een bijzondere en eigen bijdrage aan onze lichamen. De shifts die lichamen ondergaan tijdens en na deze processen zijn prachtig om te zien en ervaren.
Deze 4 daagse trainingen zijn naast de 4 dagen intensief kiezen, clearen, onderdompelen en vragen stellen ook een mogelijkheid om vrij te komen van alles wat je hebt aangenomen als waar wat wellicht voor jou niet waar is. Bij de LIVE training zit een terugkom Zoom gesprek met de groep na 4-8 weken.
Tijdens de LIVE training zijn er onbeperkt water, thee, koffie, zoete en zoute snacks aanwezig voor jou.
Neem je je kind mee naar een training laat dit dan van te voren weten. Kinderen zijn altijd welkom in de class. Vraag aan je kind of ze dit zelf zouden kiezen. Tot en met 15 jaar kunnen ze gratis mee exclusief een manual. 16 en 17 jarigen betalen 50%. Voorwaarden: 1 Bars Class.