Unleash your inner bitch as creative energy for life & living

"ALS JIJ ALLES IN HET LEVEN KIEST DAT PLEZIER GEEFT, BEN JIJ DAN EEN HEBBERIGE BITCH?"

 

Wat is een bitch voor jou? Ga je door de definities van deze realiteit dat een bitch is? Is het nu de tijd om je innerlijke bitch los te laten als de bijdrage, voedende en ook zorgzame energie die het voor je lichaam kan zijn en als een erkenning van jou in totaliteit?

 

Ben je bereid ALLES te zijn wat je bent en in contact te komen met de BITCH energie waarvan je weet dat je ze voor alle eeuwigheid bent? Ben je bereid je capaciteiten te gebruiken als bitch voor het creëren en genereren voorbij aan deze realiteit?

 

Ben je klaar met je af te stemmen om in deze realiteit te passen? Ben je ook klaar als een deurmat? Het lieve meisje zijn? Degene zijn waarop mensen kunnen rekenen? Waar men word gebruikt, uitgekauwd en weggegooid? Wat als jij de bitch die je werkelijk bent voor je laat werken in plaats van tegen jezelf?

 

Wat als ware vriendelijkheid en empowerment van jou en voor jou, je de energie geven om de bitch te zijn die je echt bent?

 

"In plaats van dat je de hele tijd aardig probeert te zijn:

Welke energie, ruimte, bewustzijn en keuze kan ik zijn om de demon bitch uit de hel te zijn?"

 

 

 

Een totaal nieuwe class ontstaan uit de vraag na een clearing call! Ben jij er klaar voor om de energieen van het zijn van een bitch te onderzoeken? Wat je ermee kan? Waar jij jezelf stopt? Wat jij gebruikt als slecht of goed? Wat als er nog veel meer is in en met de BITCH energie! Ben jij bereidt om jouw innerlijke bitch vrij spel te geven en te gebruiken als creatieve energie voor je leven, creaties, bewustzijn en de aarde? 

 

 

 Deze dag gaan we kijken wat waar is voor jou. Wat je stopt om in totaliteit te kiezen voor jou. Waar je kiest voor polariteit en "aan de goed kant", de "veilige kant"blijft plakken vanuit wellicht niet jouw standpunten. Welke standpunten zetten je vast en waar gun je jezelf geen ruimte? Met een bodyproces gaan jij en je lieve lichaam na de uitgebreide clearing ochtend de wereld van ontvangen in. De keuzes die jij maakt, de vragen die jij stelt en de mogelijkheden die jij kiest zullen in totaliteit de M A G i E die deze dag mogelijk is in groep verband versterken en elke cel in je lichaam kunnen doordrenken. Wat kies jij?

 

REGISTRATION UNLEASH YOUR INNER BITCH CLASS

Na registratie ontvang je een bevestigings mail binnen 1-2 dagen waar alle info te vinden is inclusief de bank betaal gegevens, adres en meer. Jouw investering; 175 euro


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.