X-MEN & LICHAMEN EXPLORATIE DAG 26 JUNI DEURNE

 

Een oproep aan alle lichamen die anders, wacky, raar en niet leken te passen in deze wereld. Lichamen die iets wisten wat niet kon, mocht of werd geaccepteerd!
Onze lichamen zijn een zelf genezend vermogen. DIT word echter bijna niet meer gebruikt, aangeroepen of uitgenodigd! 
Onze lijven communiceren dagelijks met ons, elke 10 seconden en de processen van vandaag zullen dit vermogen weer activeren, aansterken, versterken om zo alles wat we weten en wat onze lijven zijn weer tot onze beschikking te hebben!
Ben jij iemand die dingen wist van en met je lichaam of andere lichamen die je niet kon weten? Ben jij iemand die niks leek te weten van en met je lichaam of andere lichamen omdat je niet beter wist dat je het niet wist?
Host: Astrid Hurkmans
Facilitator Anita Loos, CF
Vragen? Contact ons via anitalooscf@gmail.com
10.00 - 18.00 uur te DEURNE
BodyProcess avond class Veendam 11 december

€ 180,00

Bemerk je nu dat er veel meer is dat je weet? Bemerk je dat er zelfs grote capaciteiten zijn met jouw lichaam, door jouw lichaam dat zo ver voorbij deze wereld is dat je het niet eens kan benoemen en als je dat wel doet je voor gek of niet van deze wereld word uitgemaakt?
En weet je, wat als dat klopt? Wat als je niet van deze wereld bent met je lichaam maar ver ver voorbij daaraan? 
Nu is de tijd, de tijd is nu!
Nu is de ruimte, de ruimte is nu!
Nu is jij, jij bent nu!
Alle weird, wacky, mis-fits, chameleons en wereld veranderende lichtwezens van magnitude, NU IS DE TIJD OM OP TE STAAN!
We gaan diep duiken in jouw capaciteiten met je lichaam en lichamen vanuit de X-men krachten die je hebt. Dat wil zeggen, jouw eigen unieke bijzondere mogelijkheid tot meer dan ons brein kan bedenken.
Jij bent welkom bij deze empowerment, bekrachtigings groep sessie alleen of door te gaan in communie met je lichaam en je ontdekte capaciteiten! Kies je meer? Dan gaan we nog dieper met deze ruimte vanuit de  Body uitwisselingen.

Dag Class: 10.00 - 18.00 uur
Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn, is een potentie van pure energie magie. 
Energie magie die onze lichamen ook weer tot hun beschikking hebben als we deze energieën nog dieper activeren door deze bodyprocessen. Deze dag gaan we door in de Bodyclass op de Xmen en spelen we met de energie van perfectie, waanzin & controle van en door deze wereld, onszelf, situaties, middelen en alles wat we energetisch hebben aangenomen als echt voor ons en ons lichaam en dat uit ons systeem elimineren en vanuit onze eigen capaciteiten gaan creëren voorbij al deze waanzin, controle en opgelegde perfectie. 
Kun je je voorstellen wat onze lichamen toe in staat zijn om met onze x-men capaciteiten en deze energieën te genezen? 
Locatie: Deurne met Host Astris Hurkmans
Jouw investering voor de dag: € 180 - Inclusief X-men Manual, Body materiaal + Snacks & drinken.

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijnvan de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaams eigen energieeen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF