X-Men 1-Daagse Class

X-Men 1 Daagse Class

We hebben allemaal mogelijkheden en capaciteiten tot onze beschikking die we hebben verstopt of zelfs vergeten zijn. Dan hebben we nog X-men, een evolutie van ons als mens naar sensitiviteiten, capaciteiten en ongehoorde mogelijkheden die ver voorbij ons voorstellingsvermogen vermogen gaan. 

 

Deze dag gaan we aan de hand van de handleiding EN jouw vragen dieper in op jouw X-men Capaciteiten! Een dag om weer te claimen wat je werkelijk kan en weet!

 

25 juni te Arnhem

10.00 - ca.17.00 uur

Inclusief Manual, Snacks, Koffie, Thee & Water.

€ 400,00

Deze wereld labelt ze graag en ontkent de ware mogelijkheden ermee waardoor deze kids (groot & klein) raar worden bekeken en gezien worden als een handicap. 

 

Wat heb jij altijd geweten? Paste je ergens bij? Was je school leuk? Had je labels en leek het leven soms onmogelijk? Lachte jij op de meest onmogelijke tijden, als het eigenlijk niet mocht? Werd je gezien als raar? Een beetje gek wellicht?

 

Probeerde jij jezelf te beschermen van alle informatie die naar je gebombardeerd leek te worden en om er niet door weggespoeld te worden? Mensen hun brein, gevoelens, ziektes, onmogelijkheden, projecties, oordelen? Zo Zo sensitief, raar, gek, alleen en niet sociaal, geen of weinig vrienden en zelfs als het leek alsof je sociaal was met vele vrienden toch niet sociaal?

 

Het zijn van een kameleon waar je door het leven ging altijd proberen te passen maar je nooit echt paste? Ja mijn vriend, de kansen zijn groot dat jij een X-men bent met capaciteiten ver voorbij aan wat deze wereld kan ontvangen. Is nu de tijd te zijn wie je werkelijk bent? Om op te staan? Om een totaal andere realiteit te creëren?

 

 

"All classes are about going beyond normal, mediocre & about the creation of you and being the anomaly that you are. Where you get access to all your abilities, all body own energy and the BEING of you. Just the way you are! Not right, not wrong. They are beautiful energies, intense, beautiful and completely of this time in which we go back or actually move forward to our full enthusiastic, light being in knowing, perceiving, receiving and being..." 
-Anita Loos

 

Access Consciousness heeft een heel ander standpunt over zoveel zogenaamde "handicaps". Wat als autisme, OCD, ADD, ADHD vaardigheden zijn? Wat als er niets is om op te lossen en gewoon een heel ander perspectief om je bewust van te worden? We noemen de kinderen en volwassenen die zijn bestempeld met zogenaamde handicaps liefkozend "Access X-Men" omdat ze net als in de marvel-strips en -films geweldige superkrachten hebben.

 

Hun superkrachten zien er gewoon niet uit als iets dat we gewend zijn, dus het is niet altijd gemakkelijk te herkennen. Access X-Men bekrachtigd hen en de mensen in hun leven, zodat ze zichzelf niet als verkeerd of niet goed genoeg beoordelen. Door de eenvoudige tools, processen en vragen in deze klas en handleiding te gebruiken, kun je beginnen met het creëren van een ander soort betrokkenheid bij X-Men, een die is gebaseerd op de manier waarop ze de wereld waarnemen en ontvangen en niet alleen op de manier waarop we hebben besloten dat iedereen zou moeten zijn.