Access Consciousness Bars Training

1-daagse Bars Training waarin je leert loslaten, ontspannen, energetische opruiming van blokkades, beperkingen en overtuigingen en je vele stappen laat maken in je ontwikkeling. Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle Tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kan creëren wat je hartje begeerd. Simpel en doeltreffend! 

 

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door een zachte aanraking van deze Bars® punten, tijdens een Access Bars® behandeling, gaan deze energetische banen weer stromen en worden blokkades en de daarbij horende vastzittende energie afgevoerd. Door de energie stroming weer in balans krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangd. 

 

 "Wat kan ik vandaag anders doen of zijn, dat alle werkelijkheden direct zal veranderen?"-Gary Douglas

 

Wat krijg je bij een Bars Training?

-een volledige 1-daagse opleiding om de Bars te leren.

-je gaat 2x een Bars behandeling geven

-je gaat 2x een Bars Behandeling ontvangen

-je leert de achtergrond informatie

-je ontvangt naast de Bars nog meer geweldige Tools

-er word een kort filmpje getoond van de founders zelf

-je ontvangt een certificaat aan het eind van de dag

-je ontvangt een uitgebreide handleiding 

-je ontvangt een gelamineerde bars foto kaart

-je ontvangt een gelamineerde kaart van de bars points

-NAZORG - vragen stellen na deze dag via messenger of WhatsApp 

-inbegrepen onbeperkt thee, koffie, water en diverse zoete en zoute versnaperingen

-Investering in jezelf is € 300,- en daarna kan je onbeperkt uitwisselen met andere Bars Practitioners

-heb je een kind die ook interesse heeft? Kom dan samen! Kinderen t/m 15 mogen GRATIS mee.

-Heb je een tiener van 16 of 17 jaar met interesse? Ook die kunnen mee! Zij krijgen 50% korting ( € 150,-)


Registratie Access Bars Training

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. 

"Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?"  

- Gary Douglas- 

 

Wetenschappelijk is aangetoont dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt.Dit valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte.

Nog niet zo lang terug heeft Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf zo bizar maar hij had het bewijs zelf geleverd door deze test...kijk maar.

 

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau? Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.

 


 

Ik ben van mening dat als de hele wereld de Access Bars sessies zou kunnen geven, dat de wereld zo enorm zou veranderen en WERELDVREDE misschien niet meer zo moeilijk voor te stellen is! Als de hele wereld elkaars Bars kan laten lopen, jonge kinderen, tieners, ouderen en vooral ook leerkrachten of andere opvoedkundigen en mensen die met kinderen werken, dan heb je zo een krachtige Tool in je bezit die je met gemak kunt inzetten om iemand te laten ontspannen, ter plekke! Ouders voor hun kinderen, leerkrachten voor hun leerlingen, collega's voor andere collega's, kinderen voor hun ouders en ga zo maar door. De wisselwerking is zo machtig, krachtig en tegelijkertijd zo simpel. Hoe wordt het beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Ik word er zo happy van om iedereen in deze kracht te zetten, om iedereen in zijn eigen kracht te zetten. Hoe zou het zijn om ongeacht je leeftijd zorgeloos te kunnen spelen met het leven en te creëren van je leven? 

Consciousness includes everything & judges nothing