Private sessions met Anita

DOE DE SESSIE NAAR KEUZE IN JE WINKELWAGEN EN VUL AL JE GEGEVENS IN. DAARNA ONTVANG JE EEN MAIL WAARNA WE VIA DE MAIL OOK DE  SESSIE DATUM BESPREKEN EN MET INFO + BETAAL-GEGEVENS.TIJDENS EEN TRAJECT KUNNEN ALLE SESSIES INGEZET WORDEN


ONLINE Coaching/Clearing sessie

Clearing sessie waar we de Access Consciousness tools en verbale clearings gebruiken om te gaan "deep-diving" in dat wat jij kiest. Dat wat je blokkeert, daar waar je weerstand of intensiteit ervaart, daar waar je stil blijft staan, alles waarvan je weet dat er nog meer mogelijk is. 

KIDS t/m 12 jaar speciale prijs! 

Bewustzijn Ontwikkeling

€ 200,00


LIVE CLEARING en/of BARS of FACELIFT of BODYPROCESS

Access Bars® OF Facelift OF BodyProcess sessie. In stilte of met verbale clearings indien nodig. 1 uur, 1,5 uur of 2 uur! Wil je de 2 uur gebruiken voor een combi van Bars en een Body Proces? Ook dat is mogelijk! KIDS t/m 12 jaar speciale prijs! 

Spiritueel Coaching

€ 200,00

Er zijn vele sessies mogelijk. Access Consciousness heeft meer dan 50 Bodyprocessen ontwikkeld speciaal gericht op bepaalde vragen. Book je een sessie dan hebben we email verkeer over wat er bij jouw past. Je kan me aangeven wat je uit een sessie zou willen halen en dan bespreken we samen welk Body Process we gaan doen. Een Body Process kan specifiek gekozen worden, echter ook op jouw weten, wat weet jij dat goed voor je is en wat weet ik wat bij jou past. 

 

 

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.