open jouw bewustzijn

 

Bewustzijn is het gewaar zijn van alles om je heen. Werkelijk alles! Gewaar zijn van alles in jouw lichaam en ook van andere lichamen. Gewaar zijn van wat jouw brein denkt en wat andere breinen denken. Gewaar zijn van jouw omgeving en anderen in hun omgeving. Gewaar zijn van jezelf op de aarde en van de aarde zelf. Gewaar zijn van beestjes om je heen in verhouding tot jou en de energie van de beestjes. Bewust & gewaar van jou, jezelf, je instinkers, wat je niet wil zien, je geleiders, je flow, wat je wel van jezelf wilt zien en waar je nog niet en waar je wel helder bent. 

 


Als jij bewust kijkt naar jezelf dan zal je alles, ook dat wat je niet leuk vind omarmen. Dat is waar Open Jouw Bewustzijn (OJB) met jou mee aan de slag gaat. Zodat jij volledig alles ziet of gaat zien van jou en daarop kan gaan bewegen. Zodat je niet meer stopt waar je eerder wel stopte en vanuit jezelf door kan gaan, vanuit jouw kracht doordat je alles wilt zien, wat het ook is.


bewustzijn is energie in beweging, altijd.

Als we onszelf stil zetten takelen we af. Evolutie is een altijd en eeuwige beweging van alles op aarde en ook van de aarde zelf. Evolutie van de mens staat alleen stil als we dood zijn. Evolutie van de aarde en het Universum is altijd.

 

Als we onszelf niet meer stil zetten vanuit shock, ongeloof of overtuigingen dan kunnen we blijven bewegen, evolueren en doorpakken. Hoe doen we dat? Dat ga je leren met de Open Jouw Bewustzijn sessies en programma inhoud. Super handig en leuk!


jouw gewaarzijn vergroten met modules

Wat gaan we met Open Jouw Bewustzijn in de modules doen? Er word af en toe een module voor je geopend waar je direct mee aan de gang kan gaan. Dat houd het spannend, leuk en overzichtelijk voor jou. Zodra deze module opent kan jij het direct dagelijks inzetten. Dit vergt wel oefening en de commitment van jou om hier zelf mee aan de gang te gaan.

 

Rome is immers ook niet in 1 dag gebouwd en heeft zeker inzet en commitment van de bouwers nodig gehad. Zie dit ook zo, je bouwt dit voor jezelf. EN dit bouwen is leuk doordat je steeds meer over jezelf ontdekt en hoe je jouw zijn in je voordeel kan gebruiken.

 

We hebben allen al bewustzijn en de universele krachten en wetten tot onze beschikking MAAR ondanks dat we dit vaak al weten zetten we het toch niet in voor onszelf, of even en dan weer niet. Dat is mens eigen en is prima, we gaan juist hier deze stop programmering aanpakken en veranderen naar iets wat beter werkt voor jou.

 

 

 

Programmeringen zijn vaak zeer vertrouwd voor ons waardoor we als we erin vast zitten en onszelf stoppen daar ook soms graag blijven. Dat is dus ook ok.

 

Je zal leren waarom dat ok is, wat je daar kan inzetten om een grootser bewustzijn erop te krijgen. Uiteindelijk is alles een leerproces, of je nu even blijft in je stop programmering of als je direct verder gaat.

 

Het Open Jouw Bewustzijn programma geeft je de mogelijkheid om dit elke keer opnieuw in te zetten. Je zal merken dat je sneller jouw patroon en programmering zal zien wat maakt dat je sneller weer in de creatieve flow en energie kan stappen. Je zal zien waar je jezelf stopt en je leert wat je dan kan inzetten om dit te doorbreken en als je wilt juist even te blijven in dat stop systeem.

 

Je hebt dit altijd voorradig via de Open Jouw Bewustzijn app en kan met gemak via je telefoon de content opzoeken en voor jezelf gebruiken. Wanneer je maar wilt! 

 


 

Het gaat uiteindelijk om het openen van jouw bewustzijn en daar zijn al deze patronen, programmeringen en systemen een informatie bron voor en tegelijkertijd een mogelijkheid om steeds meer van jezelf te gaan zien en indien gewenst dat om te zetten naar iets wat meer werkt voor jou. Dit proces met deze modules geeft je inzicht en gewaarzijn op alles van jezelf .

 

 

Wat leer je o.a. allemaal in deze online leeromgeving

* De buitenwereld waar te nemen en verwerken

*Besef van jezelf in relatie tot jezelf en je omgeving

*Verschillende vormen van bewustzijn en hoe ze in te zetten om jouw totale bewustzijn te openen.

*Patronen leren herkennen en veranderen

*Programmeringen herkennen en ontdoen 

*Systemen die niet werken veranderen

*In beleving zijn met alles om je heen wat er ook gebeurt zodat je alles kan ontvangen als leerproces

*Bewust worden van jou, jezelf, je geleiders, je instinkers, je flow en waar je wel/niet helder bent

*Jouw talenten gaan zien en leren inzetten

 

*Helderheid verkrijgen waar je jezelf stopt of laat stoppen zodat je vanuit herkenning kan acteren

*Beweging van jouw bewustzijn & energie en dit leren inzetten voor je creatieve flow van jouw leven

*Jouw kracht leren herkennen en inzetten

*Bewust worden van alles om je heen zonder stoppende overprikkeling met meerdere oefeningen en meditaties

*Korte ter plekke "in the moment" oefeningen die je zelf kan doen op momenten die je stops triggeren

*Alle informatie hoe fijn of triggering ook om te vormen tot een behapbare energie flow voor jou.

*Vanuit het quantumveld manifesteren

 


Modules per stuk of alles tegelijk via de ojb app

Het ALL-IN programma bevat 7 Modules elk met meerdere lessen en is inclusief een APP waar alle modules in staan, het heeft een Community waar iedereen met elkaar kan praten maar is niet verplicht. EN zeven 20-30 minuten prive sessies online met Anita!

 

Je content word gedoseerd vrij gegeven zodat je niet overspoeld word en met gemak alles bij kan houden en er mee kan oefenen. Dit ALL-IN programma heb je nu in deze 2de aangepaste fase voor meer dan 50% van de prijs!

 

Gedoseerd een razend snel openen van jouw bewustzijn met een diep level van informatie, oefeningen en meditaties.

 prive sessies zijn inclusief bij het OJB all-in pakket

Altijd al een prive sessie willen boeken? Nu krijg je die bij het All-IN pakket. Zeven keer per module een 20-30 minuten sessie om je 1op1 verder te helpen welke we gaandeweg inplannen in jouw proces.

 

Geen standaard datums maar werkelijk inzetbaar wanneer jij het nodig hebt. Deze sessies zijn tussen je dag, avond of weekend door te regelen wanneer het nodig is voor jou.


Dit is een ALL-IN programma wat in grote lijnen al is gemaakt EN waar na de OPSTART fase nu nog meer fijne aanpassingen zijn gemaakt zoals 7 prive sessies ipv 4 prive sessies. Anita heeft geluisterd naar de feedback van eerdere testen. Het uiteindelijke programma krijgt in samenwerking met de ontwikkeling van jouw als client de verdere indeling. Zo dat we echt ingaan op jou en jullie ontwikkeling. Wat nodig is in het moment en met dat wat er speelt. Anita kennende ontvang je meer dan nu aangegeven en zal het openen van jouw bewustzijn prioriteit hebben.

 

Modules worden op dit moment verder ingedeeld en ook de lessen in de modules.