Open Jouw Bewustzijn ALL-IN programma

Het totaal programma waar je stap voor stap word begeleid via 7 modules (apart te kopen voor niet ALL-IN deelnemers) in onze Open Jouw Bewustzijn APP (alleen voor deelnemers) met voldoende informatie, oefeningen en meditatie om jouw bewustzijn volledig te openen en je energie trilling te verhogen zodat je jouw leukste en blijste leven kan gaan neerzetten. Inclusief  7 modules met ieder minimaal 4 lessen, een prive COMMUNITY (alleen voor ALL-IN deelnemers) via de APP waar Anita ook actief in is en daarmee direct beschikbaar voor vragen, extra gratis informatie en ondersteunende audio's (apart te kopen voor niet deelnemers) in de community indien ze bijdragen aan de vraag van de groep, 4 online PRIVE 1 op 1 sessies met Anita gedurende de 7 modules/maanden (apart te kopen voor niet deelnemers). Dit alles met een totaal waarde van 1500 euro krijg je nu voor de opstart prijs van 550 euro.

OJB ALL-IN Programma
€ 1.500,00

€ 550,00

OJB totaal Zeven Modules met ieder minimaal 4 lessen

Module 1

Stap 1 - Start met de basis info en oefeningen - Lessen om je in te laven om je bewustzijn te openen. Lessen worden om de beurt geopend

Module 1
€ 100,00

€ 80,00

Module 2

Stap 2 - Nu dat je de basis onder de knie hebt gaan je uitvinden hoezo op dagelijkse basis in te zetten zodat je steeds meer vanuit bewust zijn functioneert.

Module 2
€ 100,00

€ 80,00

Module 3

Stap 3 - Welke bewustzijn vormen zijn er en hoe je ze kan inzetten en combineren met elkaar en in je dagelijks leven. Wat betekenen deze vormen?

Module 3
€ 100,00

€ 80,00


NOTITIE: De Losse modules zijn WEL in de Open Jouw Bewustzijn APP te volgen zonder de PRIVE community met direct toegang tot Anita, zonder de vier PRIVE 1 op 1 sessies en zonder de extra's zoals audio's en extra informatie die direct toegespitst zijn op de vragen en de ontwikkeling van de OPEN JOUW BEWUSTZIJN ALL-IN deelnemers!