Er Staan op dit moment geen sessies ingepland

 

ALLES wat je moest van jezelf wat je automatische bent gaan inzetten op alle thema's in je leven is nu hier om te ont-moeten.  Deze sessies openen deze mogelijkheid voor jou en brengt meer van jou naar je toe.

 

Natuurlijk ontvang je alles EN ook zal je lichaam je helpen ontvangen van dat wat nu mag transformeren voor jou. Niet teveel en niet te weinig. We zijn allen zo groots en machtig prachtig en we hebben zo een intelligent lichaam dat je zal merken dat je alleen dat naar je toe krijgt dat je aankan. Is het nu de tijd voor jou om weer te stappen in alles wat je bent?

 

Al je moetens en andermans moetens geprojecteerd op jou. Wat als we niets ermee moeten en vooral alles kunnen omtoveren naar licht en liefde eenvoudigweg met onze energie. Niet omdat het moet maar het kan wel. Door moeiteloos jezelf te zijn, door je te ont-moeten en eindelijk jezelf te ontmoeten. Daar gaan deze sessies over.

 

THEMA: nog niets ingepland

 

Om             is deze helende energie transformatie. Hoe kan je hieraan meedoen? Je meld je aan en je kan direct betalen via de website. Daarna ontvang je een mail met alle informatie. De sessie is op afstand en tijdens deze sessie mag je heerlijk in je eigen stoel of bed gaan liggen om de energie te ontvangen.

 

Door middel van je naam neemt Anita jouw energie met de ontvangen transformatieve energie van deze dag. Voordat de collectieve energie van iedereen kan transformeren tot een geheel zal Anita individueel kijken wat er nodig is om als persoon de energie fusie van al onze lichamen (fysiek, etherische en universele) met gemak te maken voor deze reis.

 

Doordat de energie van Anita en de energie die zij ontvangt zich verbinden met elkaar EN met jouw energie als geheel zal Anita op het thema de energie laten stromen naar de deelnemers. Anita start op tijd en stopt 30 min later. Je kan kiezen lekker te blijven liggen of weer verder te gaan met je dag. De sessie en de energie werkt door in je systeem. Na de sessie ontvang je een email met wat er naar voren is gekomen in deze groeps sessie. Ook als je geen kans ziet te gaan liggen of zitten ontvang je de energie.

 

!DIT IS GEEN VERVANGING VAN ENIGE BENODIGDE MEDISCHE ZORG OF BEHANDELING.

Bezoek te allen tijden je arts of een specialist als je daar een indicatie voor hebt. Je draagt ten 

alle tijden zelf de verantwoordelijkheid om aan deze energetische sessie mee te doen.