Boeken Club Classes "Live" en Audio's


Registratie Online classes en Boeken club

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Met de drieluik boekenclub volgen de boeken elkaar op. Er kan niet met absolute zekerheid gezet worden wanneer we starten met het volgende boek. Je ontvangt bericht over de startdatum zodra deze bekend is.

 

Ook zullen er zoom/online classes zijn zoals de boekenclub. In de boekenclub lezen we de Access boeken in het engels en faciliteert Anita Loos, die een Certified Facilitator is, jou in het Nederlands op alle vragen. Een boekenclub is een fijne manier om de boeken geheel door te lezen met een groeps energie en de facilitatie erbij geeft je een extra persoonlijke diepgang en mogelijkheid tot bewustzijn op jouw stukken, gezien en ongezien. 

 

De online classes worden via zoom verzorgt. Je ontvangt een zoom link na opgave waarmee je aan de eenmalige class of de serie kan deelnemen. Deze classes zijn zowel informatief als interactief, jouw vragen creëren bewustzijn, clearings en mogelijkheden. Een class kan barrières, verkrampingen, soliditeit in je hele gestel van duizenden oordelen, overtuigingen en conclusies van jou, anderen en uit vorige levens volledig veranderen. De ruimte die ontstaat bied jou en je lichaam weer nieuwe mogelijkheden welke je eerder wellicht niet voor mogelijk hield.