Hoe word je geld Werkboek Bookclub

BOEK ZELF AANSCHAFFEN

 

Wat is geld voor jou? Ben je bereid onbeperkte hoeveelheden geld te ontvangen? Ben je klaar voor eenvoudige stappen om dit te creëren? We hebben dit werkboek onbeperkt door genomen in deze 16 calls. Er is facilitatie ontvangen op alle vragen van de live deelnemers en extra info van mij als bijdrage voor jou. Ook zit is er een volledig uur aan clearings en facilitatie in op genomen. Het is een serie van calls waar we het ZIJN van geld gaan onderzoeken en gaan spelen met de mogelijkheden!

 

Welke blokkades en onmogelijkheden ook de kop opsteken, op alle vragen heb ik de informatie die ik tot mijn beschikking heb over en met de Access Consciousness tools in gezet ter bekrachtiging van jou en de andere deelnemers. Wat kan jij kiezen en zijn met geld, voor geld, voor jou, voor bewustzijn waarmee jij de energie van geld gaat zijn, uitdragen en verspreiden alsof er nooit eerder een blokkade was?

 

 

16 Zoom classes en de video's in een gesloten Fb groep, clearing graphics & clearing loops! Heb je geen facebook dan ontvang je de zoom video links en clearing loops via email! 

 

Jouw Investering 100 euro. Na inschrijving ontvang je een mail met de betaal gegevens. Na ontvangen betaling ontvang je de link voor de FB groep en heb je toegang tot alle class video's en clearing loops daar aanwezig. Leuk dat je mee komt spelen! Liefs, Anita

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.