TTTE - Talk to the Entities

Talk To The Entities® is een Access Consciousness® specialty class ontworpen om duidelijkheid, gemak en een mogelijkheid voor mensen om om te gaan met de geesten wereld. YEP we hebben het over spoken en ook nog over zoveel meer! 

 

TTTE is een set van tools, processen en zienswijze dat de manier waarop je omging met entiteiten volledig zal veranderen. En waarschijnlijk ook je hele leven! 

Entiteiten zijn een groot deel van onze wereld en van onze levens. Dit onderwerp is een aan de kant geschoven kindje en zo enorm veroordeeld dat de meeste van ons de mogelijkheden en capaciteiten aangaande dit gebied volledig zijn verloren. Mensen zijn geboren met de mogelijkheid om energie & entiteiten waar te nemen; het is een geschenk niet een afwijking.

Praten met entiteiten is geen ziekte dat verborgen gehouden moet worden: het is een kracht. Wat als interactie met en ontvangen van de entiteiten wereld een groot geschenk is voor jou en voor de wereld?
De toekomst van de wereld hangt af van het bewustzijn van ons mensen. Hoe zou een wereld eruit zien waar bewustzijn domineert?

TTTE - Intro Class

Talk to the Entities Introductie is een 2 uur durende class en een geweldige manier om je eerste stappen te zetten in het communiceren en werken met entiteiten. Daar waar je gaat zien wat de waarde is van werken met entiteiten en hoe je het kan implementeren in jouw leven.

 

Als je eerder bang of afwerend was wat betreft spoken, geesten en al het ongeziene, dan is deze class voor jou. Als je kiest voor een groter bewustzijn op dit gebied en grootsere mogelijkheden met entiteiten en het creëren van je leven, dan is deze class zeker voor jou.

 

Wat als de meerderheid van wat je hebt geleerd over entiteiten en spoken niet waar is? Wat als het waar is dat niets jou iets kan aandoen, behalve jij? Wat als alles een bijdrage kan zijn aan jou als jij dat toelaat? Wat als er een magische wereld bestaat van vibrerende energetische wezens die op ons wachten om met ze te gaan spelen?

 

Laten we beginnen met het ontsluiten van dat wat jou weerhoudt van het hebben van gemak en mogelijkheden op en met dit gebied door te gaan spelen met de tools van Access Consciousness™.

 

Het gemak van gewaarzijn en het plezier en ontvangen ervan is aanwezig voor jou. Ontsluit het mysterie van de entiteiten wereld en verkrijg toegang tot zoveel!

 

Voorwaarden Geen! TTTE Introductie is beschikbaar voor iedereen met interesse op dit gebied.

TTTE - Beginners Class

Wat als entiteiten gewaarzijn een potentie en geschenk is?

 

Heb je de behoefte om te leren omgaan en werken met entiteiten en energieen waar je je gewaar van bent? Of die waar je net doet dat je er niet gewaar van bent? Is nu de tijd om over alle angst en weerstand wat betreft je entiteiten gewaarzijn heen te komen? 

 

Kom meedoen met de Talk to the Entities Beginners training waar je gaat leren hoe je je gewaarzijn kan ontwikkelen en ook de manier waarop je nu omgaat met de entiteiten wereld kan veranderen. Met gebruik van de processen en de Access Consciousness tools zal je meer helderheid krijgen over en met de magie die de entiteiten wereld werkelijk kan zijn. Tegelijkertijd zal je al je moeilijkheden en reacties die je had met en op de entiteiten wereld kwijt raken.

 

Groter bewustzijn met de entiteiten wereld zal het gemak en bewustzijn van je hele leven vergroten.

 

Wat als entiteiten overal om ons heen zijn en het normaal is om ze te zien, waar te nemen, ze te ervaren en zelfs met ze te communiceren? Vele mensen zijn fout gemaakt en gedreven tot diverse levels van angst, depressie en in de meest schrijnende gevallen zelfs gek verklaard vanwege hun niet erkende en niet begrepen capaciteiten met de entiteiten wereld. Als jij deze persoon bent of iemand kent waar dat bij is gebeurt, dan is Talk to the Entities voor jou!

 

Sommige onderwerpen die we gaan bespreken in deze class:

-Introductie van de Access Consciousness processen

-Komen uit de angst en het stappen in je potentie en capaciteiten met entiteiten

-Alle leugens die je hebt geleerd over entiteiten uit je systeem verwijderen

-Alles wat je over entiteiten verteld had moeten worden maar niet is gebeurt

-Identificeren van jouw entiteiten signalen

-Clearen en Communiceren met entiteiten

-Verschillende soorten entiteiten

-en nog veel veel meer...

 

Voorwaarden Access Bars Class bij een Access Consciousness Bars Facilitator.

Voor iedereen die de wens heeft om eigen capaciteiten met entiteiten, geesten en spoken aan te wakkeren.

Deze trainingen zijn voor iedereen die op alle levels wil leren op een productieve manier om te gaan met entiteiten. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.