No More Bullshit! - NIEUW

 

Wat zou ervoor nodig zijn om vandaag grootser te zijn dan gisteren?

Wat zou ervoor nodig zijn om grootser te zijn met alles van je leven en het leven?

 

Ben je in de vraag als actie dat er iets groters kan verschijnen? OF bemerk je dat jij, jouw systeem voor zit met allerlei BULLSHIT? Met shizzle dat je van anderen hebt aangenomen als waar en echt? Dat je hebt gekocht als van jou en daar nu je leven op bouwt? Is de stront van een ander als de bouwblokken van jouw leven? Je zal vast nee zeggen... Weet je dat we voor 98 a 99% bezig zijn met de shit van anderen te verteren? Dat we het herkauwen als zijnde van onszelf? Dat we een leven bouwen gebaseerd op anderen en waar we onszelf helemaal vergeten zijn en verloochenen?

 

Is nu de tijd voor jou om te kiezen voor een Bullshit vrij leven? NO MORE BULLSHIT gaat hierover!

 

 

In deze Clearing Call zijn we dat waar je nu uit functioneert gaan clearen, helderheid erin verkrijgen, opruimen en vanuit die ruimte op onderzoek gegaan naar de mogelijkheden die kunnen ontstaan vanuit jouw keuze. 

 

3 uur durende AUDIO van de No More Bullshit Class op 16 Mei 

Jouw investering: 200 euro 

 

Registratie AUDIO Class - NO MORE BULLSHIT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.