WEEK VAN ONTSPANNING, ONTLADING & HELING VOOR JE LICHAAM! 

En daarna kan je sessies geven aan iedereen met de geleerde processen!

 

In overleg plannen we een week in! Er is veel mogelijk...

 

INDELING
Om de dag 2 lichaam processen aanleren en nog een dag de Access Energetische Facelift aanleren. Deze 4 dagen, verspreid over een week kunnen je hele leven veranderen. De energieën waar we mee werken doen hun werk daar waar het nodig is en je lichaam en zijn energetische systeem gaan meer in balans komen. Pure relax verwennerij voor jezelf en daarna kan je alle aangeleerde processen in de praktijk brengen. Zelf behandelingen geven aan cliënten en wie je maar wilt voor welke prijs je wilt.


INVESTERING
1 Body Process 3 uur € 65 euro
2 Body processen 6 uur € 120 euro ( € 10 euro korting)
Access Energetic Facelift Class 6-7 uur € 175 euro
Hele week aanwezig € 500 euro ( € 65 euro korting!)
KORTINGEN GELDEN ZOALS HIERBOVEN AANGEGEVEN
niet in andere combinaties!
REGISTRATIE-KLIK HIER

4 DAGEN EN DAN PRACTITIONER
Tijdens deze 4 prachtige dagen ontvang je elke lichaam proces en geef je elk lichaam proces en de facelift geef en ontvang je zelfs 2x op de dag van de class. Je krijgt een certificaat can deelname en komt daarmee als Practitioner van dat lichaam proces of faclift te boek te staan bij Access Consciousness. Zo weten ze wie er bevoegt is sessies te geven door bij mij, een erkend facilitator de classes te volgen.

BEDRIJF
Jij kan sessies/behandelinge geven aan iedereen in je omgeving of in je praktijk, betaald of onbetaald! Je kan bij mij voor je bedrijf een factuur ontvangen om in te voeren voor je administratie.

ACTIES
Het combineren van alle processen EN de Facelift Class geeft jou 1 Body Process t.w.v. 65 euro GRATIS! Je mag natuurlijk ook 1 of 2 of meerdere processen komen volgen. Of alleen de Facelift class. Welke combinatie voor jou licht voelt. Bij het volgen van 2 Body Processen op een dag krijg je die dag nog 10 euro KORTING! 

 

HIERONDER ZIJN VOORBEELDEN, ALLE COMBINATIES ZIJN MOGELIJK!

Drie dagen - Zes lichaam processen - Hoorn

Trifold Sequencing Systems
Dit proces word vaak gebruikt foor emotioneel trauma, echter kan het ook heel effectief werlken bij een fysiek trauma, vooral bij een ongeluk waar het emtioneel en fysiek zo een impact had bij de persoon dat deze voornamelijk blijft hangen in hun leven of voor of na het ongeluk.


Trifold Sequencing Systems of Drug Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity 
Welke drugs of keuze gebruik jij? Dit process gaat over mensen die drugs gebruikte hebben, echter ook wat was jouw choice of drugs? Perfectie? Eten? Alcohol? Sex? Het zoeken naar perfectie is een TSS. Mensen die drugs hebben gebruikt hebben hun waarneming hiermee verscherpt. Met andere woorden de deur is wijd opn gezet en alles van alles en iedereen komt nu bij deze personen heel hard binnen. 

Anaphylactic Shock & Quadrate of Laxation!
Dit procs kan gebruikt worden bij overwerkte of uitgeputte spieren. Van bijvoorbeeld sporten, bewegen of algehele vermoeidheid in de spieren. Het doet nog veel meer dan dat maar is in eerste instantie een geweldig process voor je spieren!

The Actualization of Functional Body Balance
Alles en overal waar je uit balans bent. Het is niet eens een proces alleen voor je lichaam, net als alle processen, het is een process om overla waar je uit balance bent dat weer te balanceren. of in ieder geval gaan de energieën die je mag gebruiken bij deze sessies overla daar waar nodig is. dat kan zijn hormonaal, geestelijk, lichamelijk… echt overal. de ervaringen van mensen lopen enorm uiteen bij dit process en dat maakt het juist zo gaaf. Alles processen van Access doen wat anders en ook bij iedereen weer wat anders. 

Embodiment Of adn As Space
Dit proces is een heerlijk proces als je uit oordeel wilt gaan over je lijf of jezelf! Het weer gaan ervaren vanuit ontspanning en niet vanuit verkramping. Meer ruimte krijgen tussen de moleculen van je lichaam en niet zo compact en verkrampt zijn geeft ook meer ruimte in je lijf, in je leven, in je zijn. Alles geeft een frisheid af na dit proces van heerlijkheid.

Eradication and Elimination of Specific Gravities
Dit process brengt je meer in communie met je lichaam en zal je in zijn geheel weer “lichter” maken ipv zo zwaar enen serious zoals velen zijn zodat men kan passen in deze realiteit. jij bent licht, ruimte en chaos en van daaruit zal je lichaam weer op een andere manier kunnen omgaan met het dagelijks leven. De lichtheid die je kan gaan ervaren werkt van daaruit door op alles in je leven.


4de dag - ACCESS ENERGETIC FACELIFT