Richt Riches dat klinkt duur en decadent hoor ik vaak. Hmmm ja dat is wat we er van maken. Wat als de Right Riches voor iedereen anders is en wat als er nog veel meer mogelijk is voor jou en mij voorbijgaand aan deze realiteit en wat we denken te weten wat er mogelijk is? Ben jij bereid uit te vinden wat nu werkelijk waarheid is voor jou en de right riches?

 

Deze RRFY class is ontworpen om de uitnodiging te zijn voor jou om vragen te gaan stellen. En om te gaan onderzoeken waaruit jij functioneert als het gaat om geld, vermogen en rijkdom. Je zal pragmatische tools ontvangen aangaande dit onderwerp die je direct kan implementeren in jouw leven voor het creëren van de verandering waar je om vraagt.

Vraag jij om meer geld, vermogen en rijkdom?

 

Weet je dat genereren, creëren en het hebben van meer GELD met gemak kan als je de juiste vragen stelt en de juiste tools hebt?

 

Deze RRFY Intro Class faciliteert jou in het hebben van meer geld, vermogen en rijkdom in jouw leven. Hierna kan jij gaan spelen met de vele tools die je ontvangt in deze 2 uur durende class.

 

Wat zou spelen met de Right Riches For You tools werkelijk kunnen creëren voor jou, je leven en je business?

 

Ben je bereidt meer te kiezen en te zijn?

 

Jouw Investering 175 euro


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Would you like to set up & host a class of mine in your place/country? Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.