Dit GASTENBOEK is er om hieronder je eigen ervaringen te plaatsen. 

 Recensies via email worden hier ook geplaatst.

 Bedankt voor het delen! 

Liefs, Anita

 

 

Commentaren: 104
 • #104

  S. (zondag, 12 december 2021 22:11)

  Vandaag heb ik een Foundation afgerond bij Anita. Afgelopen maanden heb ik best wel wat zwaarte ervaren. Bijzonder om te merken dat veel daarvan wegviel bij het zijn bij Anita, zelfs nog voordat de class begon.

  En toen de class. Vanaf de eerste tot de laatste minuut was de class aan. Anita's zijn, haar ruimte, vele wow momenten, veel verandering en haar spot on facilitatie gaan overal aan voorbij. Super dankbaar voor dit avontuur!

 • #103

  Petra (maandag, 27 september 2021 14:34)

  Wauw! Dat omschrijft de class die we vorige week hebben gevolgd bij Anita het beste. Een heerlijke dag waar ook onze kinderen aan deelnamen. Met 3 kinderen en een tiener (en natuurlijk wij als volwassenen haha) was het echt een super magische dag. Er is veel (heeeel veel) gelachen, een paar traantjes gelaten, gecleared en verbonden. Anita is een heerlijke vrouw en een super facilitator. Ze weet precies de kern te raken en stelt je enorm op je gemak waardoor ik ook echt de dingen kan zeggen en vragen die me raken. Dank je wel Anita voor jou en voor deze super dag!

 • #102

  Judith (maandag, 13 september 2021 15:44)

  1,5 week geleden heb ik mijn 4de Foundation gevolgd en dit keer bij Anita :).
  Ongelooflijk hoeveel er iedere keer weer geshift wordt.
  Anita is een fantastische facilitator, die door vragen te stellen én haar gave om van alles waar te nemen, de energie "vangt", hiermee speelt en verandert, waardoor er intense veranderingen plaatsvinden. Ik neem deze veranderingen steeds meer en meer waar. Ik voel het gewoon gebeuren. De afgelopen jaren is mijn leven zo veranderd, iedere keer ontvang ik meer en meer gemak en vreugde in mijn leven.
  De uitwerking van deze Foundation is in volle gang en wat is er nu nog meer mogelijk?
  Dank je wel Anita voor jouw bijdrage.
  Liefs, Judith

 • #101

  Anoniem (donderdag, 09 september 2021 08:48)

  Afgelopen week volgde ik een Foundation van Anita. Ik heb vaker classes van Anita bijgewoond en ben dus bekend met haar magische facilitatie. En toch waren de veranderingen voorbij aan verwachtingen.

  Moeilijk om in woorden te vatten wat er gebeurd is, want daar ging het ver aan voorbij. Tot in de laatste minuten nieuw (in)zicht. Letterlijk. Waar ik na een korte facilitatie op mijn ogen mijn ogen open deed en een verandering bemerkte. Hoewel er oncomfortabele momenten waren, heb ik een ruimte, een lichtheid, een dankbaarheid voor leven en verwondering ervaren waarvan ik me niet kan heugen dat ik deze eerder heb gehad. Ik kan een class van Anita iedereen aanraden. Super dankbaar voor jou Anita!

 • #100

  Marianne Erasmus (zondag, 29 augustus 2021 18:43)

  Dear Anita, I like to thank SO MUCH for having facilitated this wonderfull Foundation Class ( August 2021). I'm still fascinated about all those things that happened in my body and in my mind. I started to use the different clearing statements according to allday life situations coming up and they are real good tools: to live in ease, joy and glory!!!
  ������
  best regards

 • #99

  Petra (dinsdag, 17 augustus 2021 13:53)

  Samen met mijn zoon van 8 de Facelift class gevolgd bij Anita. Het was een erg gezellige en leerzame dag. Naast de facelift ook nog een hoop andere inzichten gekregen en veel gelachen. Dank je wel Anita en tot de 28e voor de volgende class. Hoe wordt het nog beter dan dit?

 • #98

  Anoniem (donderdag, 05 augustus 2021 11:10)

  Wat er gebeurde in deze body class met anita is voor mij nog steeds onwerkelijk. Er kwamen pijnen omhoog in mijn lichaam waarvan ik dacht dat is niet goed. Anita kwam en vroeg me wat vragen, ging met mij een oefening in, vroeg nog wat vragen, plaatste haar handen en er veranderde van alles. Alsof het niets was maar het was heel veel. Ik ben Anita zo dankbaar hiervoor en toen ik dit aan haar vertelde gaf ze me nog meer. Ze zei, als jij dit niet koos dan had het niet kunnen shiften. Huh ik koos dit. Wauw nooit kunnen bedenken en wel gebeurt. Dankbaar voor jou Anita en deze niet begrijpbare Magie, zoals jij het noemt.

 • #97

  Anoniem (vrijdag, 30 juli 2021 10:53)

  Onlangs heb ik een Foundation gevolgd bij Anita. Vier dagen lang duiken in verschillende onderwerpen. Wat een ervaring!

  Ruimte voor een ieder om kwetsbaar te zijn, te bespreken wat ze bezig houdt, waarin ze vastlopen of waaraan ze niet voorbij komen waarna Anita faciliteert. Vanuit vraag, zonder oordeel, luchtig. Dagen waarin van alles voorbij is gekomen: verbazing, ontlading, huilen, genieten, ongeziene verborgen delen, magie, heerlijke bodyprocessen en ook lol. En niet te vergeten een waardevol manual vol met tools wat je mee naar huis neemt.

  Nieuwe inzichten voorbij aan wat te begrijpen is, nieuwe ruimte en nieuwe mogelijkheden dienden zich aan. Ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring en voor jou Anita. You rock!

 • #96

  Jeanet Wemmenhove (woensdag, 02 juni 2021 09:16)

  Het duurt bij mij vaak even voordat ik de energieën die ik ervaar om kan zetten in woorden en ook wel handig, begrijpbare zinnen.
  De ruimte en plezier die Anita IS, geeft mij en de andere deelnemers ook de ruimte om te ZIJN. Om compleet mezelf te zijn en als ik dat wil, of als dat gebeurt, mezelf te ontdekken.
  Het fijne, relaxte, basis 'oergevoel' wat ze me geeft om mezelf in te zijn en alles te laten shiften wat ik kies wat mag veranderen.
  Zij IS de uitnodiging om jezelf te ZIJN.

 • #95

  Steven Uzeel-Riemersma (donderdag, 27 mei 2021 22:40)

  Laatst heb ik online meegedaan met een fantastische clearing clarity call, en het woord fantastisch gebruikt ik maar zelden..
  Anita, je biedt me de ruimte om met gemak te praten over de zwaardere onderwerpen in mijn leven. Dankbaar dat ik zulke dingen uitspreek zodat ik ze met gemak kan veranderen in mijn leven!
  XO

 • #94

  Anoniem (woensdag, 26 mei 2021 15:29)

  Onlangs was ik bij een bodyproces class die werd gefaciliteerd door Anita. En het ging zoveel verder dan een bodyproces class.... Eigenlijk kan ik er geen woorden aangeven, voor mij was het beyond words. Magisch en heel dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn!

 • #93

  R vD (woensdag, 26 mei 2021 13:40)

  Hoi Anita, Nogmaals dank voor de positieve bijdrage in mijn huidige leven!! je bent echt een topper in wat je doet.

 • #92

  Marjolijn (donderdag, 20 mei 2021 10:23)

  Het was mijn eerste call ever, en GEWELDIG. Dank je wel. je verwoord wat ik ergens diep van binnen gewoon weet en zelf niet onder woorden kan brengen. Zo tof. Ga het zeker nog vaak terug luisteren. Vandaag voelde ik voor het eerst echt licht of zwaar. Dacht altijd Okay, leuk maar ik voel licht omdat mijn hoofd het zegt. Nu niet. Helemaal happy. En wat ik gaaf vind is dat je eerlijk zegt dat je 5 jaar geleden nog “stil stond” sta / stond ik tot nu toe ook maar ik ga weer stromen.

 • #91

  Antoinette (donderdag, 20 mei 2021 01:37)

  Ik heb eerst een Bars sessie gehad bij anita ne ik kon niet geloven dat na dat uur mijn hoofd zo leeg was. Ik heb me nog nooit eerder zo gevoeld. Daarna heb ik ook nog meegedaan met een zoals zij het noemt symphony sessie. Ja bijzonder zeg. Er gebeurt iets magisch zodra zij zachtjes gaat praten en met haar armen gaat bewegen en het was alsof er van alles in mijnlichaam aan het bewegen was. ja echt bijzonder. Dank je wel anita

 • #90

  Hans (donderdag, 08 april 2021 07:48)

  Voor mij de eerste keer.
  Was ff wennen,maar toen het eenmaal begon was het superrr.
  Thanks Anita

 • #89

  Steven (dinsdag, 06 april 2021 21:16)

  Mmmmmm... deze energetische healing kwam zo lekker binnen. Kanniet wachten op de replay!

  Ja wat zal ik verder zeggen?
  Dankjewel voor deze fijne ruimtelijke facilitatie en verbinding, hartje.

  Liefs

 • #88

  Yckx (dinsdag, 06 april 2021 21:02)

  De energetische healing sessie's van Anita zijn magisch.
  Ik voel de energie door mijn hele lijf, het ruimt op en geeft zo een boost!!
  Dit houd nog lekker lang aan na de sessie. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer. Magisch
  Dank je wel!

 • #87

  Steven Uzeel-Riemersma (dinsdag, 23 februari 2021 19:06)

  Ik heb zonet de Symphony Taster session ervaren. Wat kan ik erover zeggen?
  Ik ben voorbij barrieres gegaan waarvan ik wist dat ik ze had, alleen ik deed er nog niets mee. De ruimte van de sessie is WAUW, ik kan er eigenlijk geen woorden aan geven. Het is nog steeds gaande en ik kies voor meer.
  Dankjewel Anita voor jouw facilitiatie.
  Wat is er werkelijk nog meer mogellijk?
  Liefs Steven

 • #86

  Stella (dinsdag, 16 februari 2021 14:00)

  Het was een heerlijke dag Anita. En ik voel dat het heel veel met mij heeft gedaan, de facelift is meer dam dat. De hosting en locatie bij Fetsje was een geweldige combi. �

 • #85

  Fetsje de Vos (vrijdag, 12 februari 2021 19:43)

  Hahaha tijdens de Facelift Class vroeg ik mij ineens af. Is dit nu een Facelift Class? Lijkt wel een 1 daagse Foundation Class. Wauw dank je Anita voor de geweldige Class er is voor mij veel geschift. Ik kijk uit naar een volgende Class met jou.

 • #84

  Marja (donderdag, 11 februari 2021 23:38)

  Anita, ik ben zo kalm nu. Dank je wel dat ik bij je terecht kon vandaag en zo snel. De stress en paniek die ik had waren gewoon na 30 minuten helemaal weg en nu nog steeds. Ik ben zo blij dat je de tijd nam met je tips en dan die rare cleerings die je deed, het was alsof daar alles mee kon laten verdwijnen. Ik snap niet alles maar kom zeker een klas bij je volgen waarin je dat uitlegd.Dank je wel anita! Marja

 • #83

  Steven Uzeel (woensdag, 27 januari 2021 17:44)

  De eerste keer toen ik je naam voorbij zag komen voelde ik meteen een klik. Ik keek de kat uit de boom, maar toen ik eenmaal voor jouw facilitatie koos wist ik dat mijn leven voor altijd anders zou zijn!
  Het is heerlijk hoe jij werkt en aandacht geeft aan mij en andere deelnemers. Ik geniet er zo van. Je biedt me de ruimte om voor nieuwe dingen en mogelijkheden te kiezen.
  Ik ben heel benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is!
  Liefs, Steven

 • #82

  Ankie Slagter (maandag, 25 januari 2021 20:56)

  Lieve Anita,

  Wat een geweldige Foundation hebben we met elkaar gehad.
  Zoveel verandering en een fijne duidelijke facilitatie door jou.
  Merkte na deze dagen dat er veel meer ruimte is ontstaan.

  Ben zo blij dat ik gekozen heb en heb er geen woorden voor ben nog in verwondering wat er nog meer mogelijk is.

  Liefs Ankie

 • #81

  Y met ckx (maandag, 25 januari 2021 15:38)

  Foundation met Anita...
  Is t zo simpel? Voorbij aan alle drama en trauma..zo simpel om te zijn?
  Ja t is zo simpel.
  De fijne energie van Anita die de ruimte vult, om te mogen zijn.
  Is het mogelijk om je ergste lelijkste diepste zelf tegen te komen, daar in gaan en mogelijkheden zien EN in je broek plassen van het lachen?
  Met Anita kan dat.. magisch

 • #80

  Saartje van Breda (maandag, 25 januari 2021)

  Wat een kadootje dat je bij mij in de ruimte een foundation kwam geven! Het was echt ‘mindblowing’ zoals ik het jou vaak hoor zeggen als je ergens bent geweest. Zo’n heldere, veilige, ruime en doortastende facilitatie! Nog meer helder geworden wat mijn manieren zijn om mezelf van bewustwording af te houden dit te veranderen! Mijn kwaliteiten van snel zijn, hoe kan ik ze voor me laten werken ipv van tegen me?Flash! Ik heb zoveel plezier ook gehad en dat is zo waar ik om vroeg! En dat dat samen kan gaan met bewustwording en zoveel intense shifts is een verademing. Ik ben je zo dankbaar. Ik geniet van jou als mens, als facilitator en als oneindig wezen. Dankjewel lieve Anita, wat is er nu allemaal nog meer mogelijk?? Wat kunnen we nog meer allemaal vragen? Tot snel!��

 • #79

  Paul (woensdag, 18 november 2020 15:33)

  Anita dank je voor alles. We hebben met ons gezin en vrienden een Bars class gedaan. Deze was zo anders dan wat we kennen en daar is zoveel ruimte gekomen voor ons allen. Niet alleen in ons hoofd, ook in relatie met elkaar. We hebben nog meer vrienden die nu al interesse hebben doordat wij zo veranderd zijn. Ook de 2 dagopleidingen die je gaf waar we bodyprocesses leerden geven. Tja ik weet het niet, het is zo anders dat ik er geen woorden voor heb. Er gebeurt van alles, en we bemerken dat onze lichamen steeds blijer worden. We willen nog meer met jou organiseren, je bent iets wat ruimte geeft voor ons. Nooit gedacht. Super fijn

 • #78

  Private 40 min SOP session (vrijdag, 13 november 2020 00:11)

  "This session with Anita changed everything! From not wanting much anymore I became Alive again, a 360 degrees turn around. And I didnt even tell her my ask in words. When she touched my feet I was pulled down and all just shifted. People say angels do not exist, that might be true, all I know that there was an angel there and I was looking at her. Eternally grateful".

 • #77

  Judith Mahima (donderdag, 05 november 2020 13:39)

  Deelgenomen aan de call over 'Action and Reaction' en ik vond het een leuke call om doen. Het heeft echt ruimte gecreëerd in mijn welzijn en ik voelde me achterna veel rustiger/ruimtelijker erdoor. De 'Clearings' dat Anita gaf waren ook interessant ... Voor herhaling vatbaar ;-)

 • #76

  Anne (woensdag, 04 november 2020 11:43)

  Laatst heb ik meegedaan met de SOP en wow, wat een energie kwam er in beweging! Anita pakte mijn vraag goed op, eigenlijk meer dan dat: ook diepere lagen werden duidelijk. Dank je wel!

 • #75

  Amy (zondag, 01 november 2020 23:24)

  Thank you Anita for the powerful online SOP session. I find it fascinating that you can extend your energy in such a way that you touched us all, despite not being physically present in the same room. I could definitely feel the energies changing during our session and I felt both more relaxed and energized after the session.

 • #74

  Rosemary (vrijdag, 30 oktober 2020 14:16)

  OMG Thank You, ThankYou, Thank You ANITA! What an amazing experience this session was for me.
  I got so stuck and asked for a person or something to contribute and then I saw your website. I couldn't read it, it is in dutch, yet what I saw was private sessions and I knew that was it. Thank you so much, we started and ten minutes later my whole body and my life were unstuck and light again. You truly inspire me by the knowing you be with your questions. And the energy of you is so spacious. Wow wow wow thanks again.

 • #73

  Aglaia (maandag, 28 oktober 2019 11:43)

  Lieve Anita,

  Dank je wel voor jouw facilitatie van de Foundation. Door het stellen van vragen die ik had, hoe raar, onbelangrijk ze ook leken voor mij, de antwoorden opende een nieuwe ruimte waarvan ik me (nog niet) gewaar ben en vanuit functioneer(de). Deze ruimte is voor mij een uitnodiging om vanuit te (gaan) functioneren. Alle tools en repeterende aanreiking neem ik mee in mijn dagelijks leven.

  Dankbaar voor jou en voor mij en voor alle deelnemers van de foundation.

  Liefs,
  Aglaia

 • #72

  Janneke (zondag, 02 juni 2019 23:15)

  Dankjewel Anita, voor de prachtige inspirerende avonden.

 • #71

  Kim stoel (zondag, 02 juni 2019 22:51)

  Afgelopen week een SOP prive sessie gehad���
  Een bodyprocess class en nog een leuke class, meer plezier met geld.
  Het was erg fijn en vertrouwd.
  Anita is een lieve warme vrouw met een leuk gevoel voor humor.
  Ik ga zeker meer classes bij haar volgen���

 • #70

  Kim - SOP sessie (zondag, 02 juni 2019 06:09)

  Zo mooi als onbalans weer in balans komt������
  Meer uit je hoofd en bij jezelf komen.
  Leren hoe je nog meer kan ontvangen....

  Wat is er nog meer mogelijk���

 • #69

  N,L- SOP sessie (zondag, 02 juni 2019 06:06)

  Wat was het voor mij een ongelooflijk bijzondere ervaring vanmiddag!! Moeilijk aan anderen te omschrijven. Ik ging er in zonder verwachting, knalde door het universum en kwam er bruisend en beduusd weer uit�

  Bedankt voor deze ervaring, dat je me hebt laten voelen hoe groot ik ben en dat ik dat eigenlijk altijd kan zijn.

 • #68

  Deelneemster Foundation Class (woensdag, 24 april 2019 23:31)

  Wat heb je een mooie Foundation gecreëerd! Dank je wel voor jouw faciliteren, voor de ruimte die je biedt en het niet informeel zijn over wat er speelt. Deze class heeft mij meer laten kiezen dan ik van te voren kon "bedenken" (Ja I Know ;-) ) En verder ga ik spelen en ontdekken en spelen en ontdekken.
  Liefs.

 • #67

  Martijn (woensdag, 24 april 2019 23:28)

  Wat brengt een foundation bij Anita mij? Lachen en huilen, erkenning en confrontatie, keuze en gewaarzijn, weerstand en transformatie en vooral... heel veel ruimte om mezelf te zijn in vertrouwde, betrouwbare en veilig groep.

  En wat mag daar allemaal nog uit voortvloeien? En wat kan ik nog meer kiezen en creëren? Wat else is possible now?

  Lieve Anita bedankt voor jouw bijdrage aan mij, mijn lieve lichaam en de wereld! Bedankt voor het wezen dat je bent. Liefs, Martijn

 • #66

  Angelique de Blij (woensdag, 09 januari 2019 08:39)

  Ik heb meerdere classes bij Anita gevolgd en ik verwonder mij steeds hoe mooi zij iemand en mij kan faciliteren op een totaal gemakkelijke manier. Zij weet feilloos waar de pijnpunt ligt. Haar classes zijn altijd met heel veel lol, we lachen we huilen en we doen gek, wat er maar speelt op dat moment, alles kan. Ik vind haar echt een topper 1ste class <3

 • #65

  Anneke (maandag, 07 januari 2019 20:57)

  Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Anita een bookclub deed en ik vond het erg leuk, heerlijk om voorgelezen te worden en naar je verduidelijking te luisteren ! Dank je wel

 • #64

  Sharon (woensdag, 27 juni 2018 00:08)

  Te gekke class gehad met Anita. Zij voelt haarfijn wat er allemaal gebeurt en maakt meer mogelijk. Veel shifts. Ik heb Genoten en zij is een goede en fijne facilitator.

 • #63

  Online creatie groep April & Mei (woensdag, 23 mei 2018 13:39)

  Hi Anita, ik doe nog graag een extra maand mee met de creatiegroep. Besef mij dat ik daarom heb gevraagd aan het universum� Het is allemaal zo anders, ik leer steeds meer te spelen�❤ Zie nu de verkramping , waarvan ik dacht dat ik "moest " kiezen. Hoef alleen maar te vragen.�� WEIP? �

 • #62

  Angelique de Blij (dinsdag, 24 april 2018 19:14)

  Vrijdag 20 april 2018 heb ik bij jou een hele mooie body proces class gevolgd. WoW wat was dat een gave dag, die zal ik zeker nooit vergeten. Er is heel veel geshift niet normaal. Ik kon mij die dag ook helemaal geven, je geeft echt iedereen vertrouwen en je blijft rustig bij alles wat er maar los kwam. Ik ben lichamelijk en geestelijk veranderd. Op de dag zelf is mijn lichaam veranderd echt gaaf, ik wist echt niet dat dat kon zo snel!!! Anita jij bent echt een topper, ik hoop nog heel veel van jou te leren. Jij weet wat je doet, het gaat jou echt om de persoon en om niks anders. I love it <3

 • #61

  Marjolijn (dinsdag, 24 april 2018 18:45)

  Ik was blij verrast jou, Anita te ontmoeten, wat een stralende, bruisende persoonlijkheid ben je!
  Heerlijke energie om je heen, dank je wel voor de wijze lessen, ik ga ze zeker inzetten.

 • #60

  Petra (donderdag, 22 februari 2018 14:01)

  Heerlijk!
  -Symphony of Possibility Sessie Online

 • #59

  Symphony Of Possibility Sessie Online (donderdag, 22 februari 2018 13:57)

  Deze dame is een echte aanrader, zacht en toch heel direct, waar powerhouse!
  -Cindy

 • #58

  2 Bodyclasses 10 februari Arnhem (woensdag, 14 februari 2018 11:53)

  Wow, wat een fijne dag was het. Ik heb 2 hele mooie bodyprocessen mogen leren die ik de volgende dag gelijk in de praktijk kon uitoefenen.
  Heel veel lol met de groep gehad en jouw bubbelende energie zorgt ervoor dat iedereen zich gezien voelt.
  We gaan elkaar vaker zien in de toekomst. Love Dominique XX

 • #57

  Ervaring van een bodyproces class deelnemer (donderdag, 01 februari 2018 19:40)

  Iemand die nog niets van Access had gedaan genoot zo intens, zei hij zelf. Prachtig om te zien. De diepe ontspanning en de verandering die de lichamen ondergaan is elke keer weer zo bijzonder! Hij zei: maar dit vind ik wel heel erg lekker hoor! En dat merkte we, wat een blij ontspannen gezicht en ook zo leuk dat hij af entree heerlijk in slaap viel.

  BodyProcess Class January 2018 Kelpen, Limburg

 • #56

  2 BodyProcessen Class January 2018 Limburg (donderdag, 01 februari 2018 19:34)

  Heerlijk nagenieten van deze geweldige dag die gefaciliteerd werd door de ontzettend lieve bijzondere Anita Loos. Hwhnbdd Dank je wel lieverd! Het was een heerlijke dag vandaag. Ik heb genoten van alles! De deelnemers, de body processen, je zoon, de prachtige lokatie en van jou lieve Anita! Dank je voor je heerlijke energie. Op naar de volgende magische samenwerking.

 • #55

  Prive Bars Class Hoorn Januari 2018 (donderdag, 01 februari 2018 19:26)

  Lieve Anita,

  Dank je wel, super !!
  Dank je wel voor de heerlijke dag bij jou, we zijn moe maar voldaan thuisgekomen.
  Mijn schoondochter en ik zijn samen tot de zondagavond volop met de Acces Bars bezig geweest.
  En ook heerlijk uitgewisseld met elkaar en met mijn zoon.
  We zien hele leuke veranderingen, dat er openingen ontstaan.

  Liefs, Elma XX


Consciousness includes everything & judges nothing