Richt Riches dat klinkt duur en decadent hoor ik vaak. Hmmm ja dat is wat we er van maken. Wat als de Right Riches voor iedereen anders is en wat als er nog veel meer mogelijk is voor jou en mij voorbijgaand aan deze realiteit en wat we denken te weten wat er mogelijk is? Ben jij bereid uit te vinden wat nu werkelijk waarheid is voor jou en de right riches?

 

Deze RRFY class is ontworpen om de uitnodiging te zijn voor jou om vragen te gaan stellen. En om te gaan onderzoeken waaruit jij functioneert als het gaat om geld, vermogen en rijkdom. Je zal pragmatische tools ontvangen aangaande dit onderwerp die je direct kan implementeren in jouw leven voor het creëren van de verandering waar je om vraagt.

Vraag jij om meer geld, vermogen en rijkdom?

 

Weet je dat genereren, creëren en het hebben van meer GELD met gemak kan als je de juiste vragen stelt en de juiste tools hebt?

 

Deze RRFY Intro Class faciliteert jou in het hebben van meer geld, vermogen en rijkdom in jouw leven. Hierna kan jij gaan spelen met de vele tools die je ontvangt in deze 2 uur durende class.

 

Wat zou spelen met de Right Riches For You tools werkelijk kunnen creëren voor jou, je leven en je business?

 

Ben je bereidt meer te kiezen en te zijn?

 

Jouw Investering 175 euro


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.