· 

Gluthation - Super detoxer van de cellen

Vandaag luisterde ik naar een gesprek tussen artsen zowel medisch als natuur artsen die het hadden over hoe je de effecten van gen-mani kan terug draaien. Uitzonderlijke informatie die in mijn optiek de meerderheid van de wereld niet weet.

 

Een gesprek waar ook allebei ziektes ten sprake kwamen en eetpatronen tegelijkertijd met wat duurdere oplossingen, als een goedkope manier van je lichaam weer sterk, veerkrachtig en strijdlustig te maken. Het ding is dat bijna alles in de wereld wat we tot ons nemen niet ons lichaam onderhoud en voed maar eerder afbreekt en futloos maakt. Een soort dooddoener waarvan we allemaal denken dat het super goed is maar het tegendeel is. Een soort wereldse ervaring zoals nu lijkt als je naar de wereld kijkt.

 

We lijken allen te strijden tegen verkeerde dingen. Ziektes, politiek, meningen, aannames, cults, goeroes, eten, medicijnen, elkaar, polarisatie, wokeness, zwarte piet, voedsel benamingen en ga zo maar door. We kijken allemaal de verkeerde richting op zou ik zeggen. 

 

De strijd die we zien in de wereld met alles en iedereen is ook intern gaande. We geven ons lichaam niet dat wat het werkelijk nodig heeft. We blijven streven naar meer, beter, veel, overvloed en alles tegen onszelf, ons lichaam. Om dat te bereiken wat we denken dat wij zelf willen bereiken maar volledig geïndoctrineerd is vanuit wat we denken dat goed is, wie dat ook heeft bedacht.

 

Er is echter ons lichaam die wel die strijdlust, die intelligentie bevat die wij zo vaak lijken te missen. Zoals onze regenererende cellen die elke dag wonderen verrichten. Die cellen die niet kijken naar wat niet goed gaat maar kijken naar wat er beter kan. Herleven, regenereren, vernieuwen gewoon vanuit henzelf. Met hulp van wat lichaam eigen stoffen zoals gluthation.

 

Ik kijk en luister dus naar dit super boeiende gesprek tussen deze artsen en hoor ze spreken over oxidatie stress van de cellen door toegevoegde, niet altijd vrijwillige toxines die afbraak creeren van onze lichaam eigen stoffen zoals gluthation die we juist moeten willen blijven houden. Gluthation, deze super detoxer voor onze cellen breekt ingebrachte toxines af, neutraliseert de werking ervan, stopt de vermenigvuldiging en herstelt onze cellen. 

 

Aan de ene kant verminderen niet lichaam eigen toxines de strijdlust van onze cellen plus de veerkracht van onze cellen en vallen daarmee ons mens zijn aan terwijl aan de andere kant ons natuurlijk gluthation gehalte alsmede bv lichaam eigen collageen vanaf onze twintiger jaren ook afgebroken word. Nu kan je je vast voorstellen dat dat niet bevorderlijk is voor onze lichamen.

 

Wat zou helpen zijn natuurlijk nutriënten te nemen dit te herstellen. Echter die zijn niet allemaal met gemak opneembaar of extreem duur. Om de strijd tegen ingebrachte toxines (medicijnen, spuiten, gen-mani en meer) aan te kunnen gaan heb je grote hoeveelheden nodig die je met gemak kan inbrengen aan de delen waar het lichaam het nodig heeft.

 

Let wel, het is een detoxer van de cellen, heb je zoals ik veel toxines in je cellen, bij mij alleen al door mijn levensstijl alsmede door jaren de griepprik te halen waar ik steeds beroerder van werd, dan zal je kunnen merken dat een detox niet altijd fijn is. Maar voor mij wel een belangrijke manier om al die shit uit mijn lichaam en alle cellen te krijgen met mijn keuze bij te dragen aan mijn lichaam en tot dit wonderlijke zelf regenererend vermogen.

 

De artsen hebben het dus over dat iets simpels als zout ook een hele grote bijdrage levert aan de bestrijding van toxines, gif en gen-mani. Dit kan je niet bedenken toch. Zout wat ons is verteld dat slecht voor je lichaam is. Blijkt het het tegenovergestelde te zijn, tenminste als je natuurlijk niet over doseert. Zoals met alles. Zout, water, olie, baking soda, beweging, natuur en nog iets wat ik niet weet wat het is en nog niet helder heb, dus dit volgt wellicht nog.

 

EN dus de lichaam eigen stof GLUTHATION!

 

Ik luister en kijk deze video en weet in ene waarom mijn lichaam zo graag de Gluthation producten wilde die ik gebruik. Ik voel het namelijk in mijn lichaam veranderen, net zoals toen ik met C lag, je weet wel die ziekte van 2020-2021 en Ivermectine nam. Na inname van die pillen voelde ik allerlei shit uit mijn systeem gaan die 4 dagen dat ik ze moest slikken. Twee weken op bed, doodop, vier dagen pillen slikken en beter. Wel moe, zwak maar beter, blij, ik was er weer.

 

Deze artsen zeggen dat met groen eten, baking soda en de andere dingen hierboven genoemd EN met anti aging producten, die de grootste krachtige Redox molecule supplementen zoals Glutathion onze alkaline gehalte weer omhoog gaat. We uit de zuur staat komen waar de meeste van ons leven, wat een staat is die ook makkelijk manipuleerbaar is. Dit zal de toxines, parasieten, gif en zelfs Gen Mani aanvechten, verlangzamen en stoppen. 

 

Mijn enthousiasme over Gluthation vanuit mijn ervaring doordat ik het zelf neem is nu door het dak dat snap je. Ik ben geen fan van het gluthation verkoop systeem MAAR de resultaten en de mogelijkheden voor mijn lichaam en voor ieders lichaam overschaduwen hier totaal dat verkoop systeem. Sommige dingen zijn gewoon belangrijker dan een aversie hebben tegen iets. Ik wist het en er vallen steeds meer stukken op zijn plek in mijn wereld en in de wereld.

 

We zijn allen zoveel meer en wij het volk, wij de mensen zijn zoveel sterker dan we denken. We hoeven niet af te wachten. We moeten gaan zien wat er gaande is. Het aankijken hoe gruwelijk ook soms en ook kunnen we actie ondernemen door dit soort informatie te zoeken, kijken en mee aan de gang te gaan. Je kan bij mij Gluthation producten bestellen die heel makkelijk in gebruik zijn.

 

Gewoon door een mond spoeling en een huid spray. Dat de ingrediënten zoals gluthation met een nano techniek je lichaam ingaan voor de bestrijding van alles wat er niet hoort op cel niveau!

 

En als bij-effect zal je merken dat je huid, de elasticiteit, je rimpeltjes, je poriën wellicht wat gaan veranderen. Maar de hoofdmoot zou toch zijn dat jouw binnen kantje je bedankt voor de opbouwende ondersteuning van het lichaam eigen gluthation gehalte en het zelf genererend vermogen.

 

Wil jij weten wat die producten zijn, hoe je ze via mij kan verkrijgen of als je vragen hebt over afgekorte text waar ik het over heb dan kan je me mailen praktijkdeoase@gmail.com