· 

Jouw & de Wereldse Transformatie

 

Genieten vandaag de dag kan je dat nog? Bemerk je de druk en de verandering die nu al is en die geïmplementeerd word. Een groter plan voor iedereen maar is dat ook werkelijk grootser voor ons allen ...

 

Dat zijn toch wel een grote vragen in de wereld bemerk ik om me heen en op social media. En ook nog heel veel angst, en niet willen weten of zien wat er nog meer speelt anders dan wat velen voorgeschoteld krijgen.

 

Vele mensen vragen me hoe ik hier naar kijk.

 

Ik hou me al een paar jaar bezig met het kijken naar mezelf en mijn reacties maar tegelijkertijd ook naar de wereld, naar organisaties, naar mensen in het algemeen en specifiek. Wat ik heb opgemerkt is dat de laatste paar jaren steeds meer zichtbaar word wat en waar er corruptie is, waar er onwaarheden en keiharde leugens zijn en waar wij als mens vaak met zoveel gemak gewoon intrappen. Is het niet in wat er politiek of zichtbaar op tv word gezegd dan is het wel dat we trappen in wat organisaties zeggen. Persoonlijke ontwikkeling leiders die je van alles wijsmaken om hen te volgen ook al zeggen ze dat je ze niet moet volgen. Omgekeerde psychologie. Het komt allemaal in het zicht in de wereld en ook zeker in jezelf. Niet bij iedereen even snel maar het komt hoe dan ook in het zicht en dat is vaak pijnlijk. Dit is de evolutie van de mens en ook van het dier, van de wereld, van het universum. Er zal altijd verandering zijn en verandering betekend anders dan het was. Vernieuwing, nieuw is altijd een ongemakkelijke situatie. Het is iets dat je nog niet weet en kent wat maakt dat het pijnlijk kan zijn.

 

 

Deze pijnlijke momenten zouden we beter kunnen vieren in plaats van fout maken. Elke keer als je na een super comfortabele situatie in een super oncomfortabele situatie komt is waar je grootser zal zijn. En ja daar horen juist lichamelijke ongemakken bij. Soms zelfs ziektes. Meestal denken we dan dat ons lichaam ons in de steek laat, echter is het hard aan het werk om dat te bewerkstelligen wat wij aan energie hebben uitgestraald te willen zijn.

 

Ik denk en weet dat dat iets is waar we liever niet naar willen kijken. Als ik ziek was of in een andere oncomfortabele situatie dan vond ik dat vervelend en was eigenlijk meer bezig met beter worden of me beter voelen dan met de mogelijkheid hiervan. Wat heb ik uitgezonden als energie, hoeveel grootser wilde ik zijn en is dit de ontgifting van mijn systeem, de ontrafeling van mijn oude huidje of mijn oude energie. Al wat ik weet is dat ik na elk ongemak of ziekte me zoveel ruimer voelde achteraf. Zelfs na mijn hartinfarct toen ik 29 jaar jong was en toen ik heel slecht lag met kooviet ;-) en werkelijk het leven uit me voelde vloeien en na het nemen van verboden medicatie de zware niet levendige energie van kooviet uit me voelde stromen. Ik zie alles als informatie nu. Mijn transformatie vanaf toen ik geboren werd tot nu is ongelofelijk groots en dat is mede dankzij dat mijn lichaam al die oncomfortabele situaties en ziektes liet voelen en zien.

 

Nu vol comfort of oncomfortabel kijkend naar de wereld, wat zie jij zelf? Dat de wereld transformeert is een gegeven. Is het allemaal zoals wij dat hadden gewild, nee. Maar er is een transformatie gaande en dat is prachtig. We kunnen nog steeds kiezen ALLES te zien of ons te behouden tot alleen de positieve of negatieve kanten. Wil je mee transformeren en wil je de wereld ondersteunen in de transformatie dan zal je bereid moeten zijn om ALLES te zien, alle kanten, al de zwaarte, al het lichte en ook al de zwaarte in het "zogenaamde" lichte en andersom. 

 

Ben je niet eerlijk in wat zwaar, licht of verborgen zwaarte of lichtheid is dan zal je merken dat er vele pijnlijke momenten zullen zijn. Mijn lichaam is nu aan het ontgiften met producten uit een voor mij zwaarte systeem. Er kan licht zijn in zwaarte. Mijn licht mag steeds meer onthuld worden en ik ben bereid daar alles aan te doen. Ook het stappen uit een voor de buitenwereld "lichte" groep van persoonlijke ontwikkeling was voor mij om meer licht van mij te omarmen. Er is ook zwaarte in zogenaamde licht systemen. Overal word gelogen, de vraag is of je kiest te blijven liegen tegen jezelf.