NEW - Voor Jouw Kiezen!? Wat is dat? Zoom Call

Wanneer was de laatste keer dat je voor jou koos?

Voor jou kiezen!? Wat is dat?

 

Hoe kies jij? Gebruik je je hoofd. Kijk je naar alles en iedereen om je heen of jouw keuzes wel zullen werken? Kijk je naar hoe het lukt met je kids, of zij het aankunnen wat jij kiest? Kijk je naar wat het voor je partner betekend als jij kiest wat je wenst te kiezen? Bekijk je het onder de loop/lens van de ogen van je ouders?

 

BEING THE MIRACLE THAT YOU BE

 

Weet je dat we dat allemaal doen? Dat we alles afwegen op de weegschaal genaamd dit leven, deze realiteit? Ben jij bereidt te kijken wat het is dat JIJ zou kiezen zonder de lens van deze realiteit te gebruiken voor je keuze?

 

We gaan clearen met krachtige clearings in dit uur. Eerst zal ik de vele clearings doen die ik heb EN die jij ontvangt op PDF. Daarna gaan we in gesprek met elkaar om te kijken wat er speelt en zal ik op de vraag faciliteren. Het is incl clearings die je gaat ontvangen op een clearing loop. Deze clearings omvatten manieren om te kiezen en om alle referentiepunten, objectieven, definities, keuze loze realiteiten, oordelen, controle, manipulatie, familie, lichamen en keuzes die we gebruiken of niet maken weer mee te geven met de energie wat het is.

 

Dat wat jou tegenhoudt te kiezen voor wat werkt voor jou!

 

Class inhoud:

-Zoom voor de Live Class

-Clearing loop via de mail

-Homework tips op PDF

-Audio via de mail

-PDF met de belangrijkste clearings via de mail

 

15 Mei van 19.00-20-00 uur Online via Zoom voor € 30,-

Zoom Call Bestellen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.